Webinar medical | Scoala de Fier – abordare multidisciplinara a deficitului de fier in practica medicala curenta

01/07/2020
Webinar medical | Scoala de Fier – abordare multidisciplinara a deficitului de fier in practica medicala curenta

Webinar medical | Scoala de Fier – abordare multidisciplinara a deficitului de fier in practica medicala curenta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-scoala-de-fier-abordare-multidisciplinara-a-deficitului-de-fier-in-practica-medicala-curenta/

Dincolo de eritropoieza si hemoglobina, fierul este un element critic pentru functionarea optima si metabolismul tuturor celulelor.

Formare Medicala, cu spirijinul Vifor Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Webinarul “Scoala de Fier – abordare multidisciplinara a deficitului de fier in practica medicala curenta” va avea loc, joi, 02 iulie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul va fi sustinut de trei medici cu experienta:

Dr. Ciprian Jurcut, medic primar Medicina Interna, sectia Clinica Medicina Interna II, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”
• Asistent universitar Dr. Alice Elena Munteanu, medic primar Cardiologie, medic primar Medicina Interna, sectia Clinica Cardiologie II, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr Carol Davila”
• Sef de lucrari Dr. Raluca Simona Costache, medic primar Medicina Interna, medic primar Gastroenterologie, sectia Gastroenterologie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr Carol Davila”

Webinarul “Scoala de Fier – abordare multidisciplinara a deficitului de fier in practica medicala curenta” isi propune sa abordeze impactul deficitului de fier intr-o maniera multidisciplinara, cu implicatii in practica medicala curenta, pe parcursul a 2 etape. In aceasta etapa, distinsii lectori vor initia discutii pe teme ca:

– Managementul deficitului de fier in medicina interna
– Deficitul de fier in cardiologie
– Anemia si deficitul de fier in bolile digestive

Profesionistii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de subiectele abordate in cadrul webinarului.

Accesul “Scoala de Fier – abordare multidisciplinara a deficitului de fier in practica medicala curenta” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: deficit de fier, anemie, tratament anemie, webinar medical, webinar gratuit pentru medici

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: