Tombola cu premii s-a incheiat! Iata castigatorii!

08/05/2014

Tombola cu premii s-a incheiat! Iata castigatorii!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tombola-cu-premii-s-a-incheiat-iata-castigatorii/

banner-tombola-emag-foto1

Obiectivul acestui studiu este acela de a intelege atitudinile reale ale medicilor de familie vis-a-vis de procesul de vaccinare si vaccinare antigripala. Acest studiu este realizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei si Asociatia Romana Pro Imunizare (API), si este coordonat de catre Departamentul de Psihologie al Universitații Kingston din Anglia.

UPDATE: Tombola s-a incheiat! Iata castigatorii!

FormareMedicala are placerea de a va anunta numele medicilor care, in urma tragerii la sort, au castigat cele cinci premii, cinci Aparate foto Canon PowerShot A1400 , oferite in cadrul tombolei care s-a desfasurat in perioada 27 aprilie – 7 mai 2014.

Va reamintim ca participarea la tombola a presupus completarea Chestionarului din cadrul studiului realizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei si Asociatia Romana Pro Imunizare (API), coordonat de catre Departamentul de Psihologie al Universitații Kingston din Anglia.

Le multumim pentru participare si ii felicitam pe cei cinci castigatori a cinci Aparate foto Canon PowerShot A1400:

  • Dr. Dragos Beniamin, Arad
  • Dr. Mocanu Cristina, Bucuresti
  • Dr. Cismaru Corina Mihaela, Craiova
  • Dr. Popescu Mihaela Viorica, Bucuresti
  • Dr. Mihalas Adriana, Bucuresti

Le multumim pentru implicare tuturor participantilor si va amintim ca puteti participa in continuare la studiul realizat de SNMF si API prin completarea formularului de mai jos.
——————————————————————————————————————

Parcurgerea chestionarului nu dureaza mai mult de 5-7 minute. Tombola este organizata in perioada 27 Aprilie – 7 Mai.

Studiul este adresat numai medicilor de familie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a confirma aceasta calitate si pentru a va putea inscrie la tombola. Datele dvs personale furnizate mai jos nu vor fi asociate cu raspunsurile introduse in chestionar.

Chestionarul este disponibil pe site-ul Qualtrics (termeni si conditii aici).Rezultatele vor fi comunicate catre toti participantii.

Perioada de desfasurare: Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 27 aprilie – 7 mai 2014. Extragerea castigatorului se va face pe data de  9 mai 2014 si va fi anuntata pe portalul FormareMedicala.ro si pe adresa de email a fiecarui castigator.

Pot participa la tombola:  La tombola pot participa doar profesionisti in domeniul sanatatii, medici de familie cu drept de libera practica.

Regulamentul de participare la tombola este disponibil aici.

Termeni si conditii ai portalului FormareMedicala.ro disponibil aici.

Va multumim pentru participare si va dorim mult succes!

 

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: