Drepturi de autor

Toate marcile si siglele care apar in acest site apartin posesorilor de drept. Inafara cazurilor in care obiectele sunt identificate cu “NEPROTEJAT DE DREPTURI DE AUTOR”, continutul acestui site apartine Data Center Solutions.

Data Center Solutions nu autorizeaza copierea documentelor si materialelor publicate pe acest site sau folosirea lor in alte scopuri decat cele expres mentionate, de ordin educational si adresate numai catre utilizatorii inregistrati. Este interzisa reproducerea partiala sau totala a continutului, sub orice forma in alte conditii decit cele din acest capitol.

Aceasta permisiune nu va va da dreptul la incorporarea materialului sau a unei parti din el in alt material sau publicatie, in format tiparit sau electronic sau in orice alt format.

Nu este permisa copierea sau transmiterea continutului acestui site in format electronic sau in oricare alt format. Nu este permisa modificarea continutului acestui site. Daca doriti sa folositi continutul site-ului, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact pentru acordarea acestor drepturi.

Anumite material disponibile pe acest site pot contine notificari de drepturi de autor specifice materialului respectiv. Nicio notificare de acest fel nu va putea fi folosita pentru a conferi in mod direct sau indirect drepturi de orice fel asupra materialelor respective.

Fie ca este specificat sau nu, marcile inregistrate, arcile de servicii sau logo-urile care apar pe acest site snt proprietatea proprietarilor lor in drept. Data Center Solutions nu pretinde proprietatea sau afilierea cu marcile inregistrate ale unei terte parti, in cazul in care acestea apar pe site.

Drepturi de autor asupra sectiunii "Stiri Medicale"

Toate stirile medicale publicate in acest site sunt proprietatea SNMF si nu pot fi utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al SNMF. Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

Nici o garantie

Acest site este controlat si operat de Data Center Solutions. Data Center Solution nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului materialelor in site.

Materialele de pe acest site sunt prorietatea autorilor lor, asa cum acestia au declarat si asa cum acestea apar pe acest site.

ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE IN STAREA LOR CURENTA, FARA GARANTII DE NICI UN FEL EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE, GARANTII ASUPRA CALITATII DE PROPRIETAR AL MATERIALELOR POSTATE, CONTINUTULUI MEDICAL, ADECVARII LA UN SCOP SPECIFIC. IN MOD EXPRES MATERIALELE DIN SITE NU CONFERA INFORMATII PENTRU MEDICATIE SAU AUTOMEDICATIE , PENTRU DIAGNOZA SAU AUTODIAGNOZA.

Data Center Solutions nu ofera garantii asupra acuratetei, completitudinii informatiilor, texte sau grafice, link-urilor sau alor elemente continute in acestea.

Acest website a fost creat pentru furnizarea de informatii stiintiifice si de educatie medicala pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical.

Folosirea site-ului www. Formaremedicala.ro se face pe riscul utilizatorului. Data Center Solutions nu va fi responsabil pentru nicio paguba directa sau indirecta, rezultata din culpa sau cu intentie, inclusiv dar fara a se limita la greseli de diagnostic, de medicatie, pagube materiale, pagube morale, pierderi material, de reputatie, de imagine sau alte forme de pagube care ar putea rezulta din informatiile de pe acest site.

Informatiile de pe acest site pot fi modificate in timp fara notificare prealabila si nu reprezinta o promisiune din partea Data Center Solutions.

Data Center Solutions nu isi asuma responsibilitatea pentru infectarea cu virusi ca urmare a accesarii materialelor audio, video sau text de pe acest site.

Log-uri

Data Center Solutions retine informatiile de tip Log pentru a diagnostic eventuale probleme hardware sau software ale serverelor pe care ruleaza aplicatia, pentru a putea face comparatii cu rapoartele sumarizante. Aceste inregistrari vor fi disponibile Colegiului Medicilor din Romania si sponsorului proiectului, la cerere pentru a fi auditate. De asemeni sunt folosite cookies pentru a livra utilizatorilor continut specific sau pentru alte scopuri.

Adrese de email

In diferite locuri in site sunt formulare de contact care solicita introducerea unei adrese de email. Colectarea acestei adrese de email pentru utilizatorii neinregistrati este folosita pentru contact ulterior pe problemele pentru care am fost solicitati sau in alte scopuri.

Link-uri externe/ Conexiuni hipertext

Acest site contine legaturi catre alte site-uri, care sunt inafara controlului Data Center Solutions, care consideram ca sunt relevante in contextul respectiv. Daca accesati aceste site-uri, parasiti site-ul Data Center Solutions si veti navigasub alti termeni de utilizare, asa cum sunt definiti acestia in site-urile respective. Data Center Solutions nu este responsabilpentru politica de confidentialitate sau termenii de utilizare ale acestor site-uri.

Informaţii care pot conduce la identificarea unei persoane

Data Center Solutions şi alte terţe părţi colectează informaţii care pot conduce la identificarea unei persoane cum ar fi, nume, adresă, număr de telefon, adresă de email, şi alte tipuri de informaţii numai atunci când acestea sunt solicitate şi ne sunt furnizate în mod voluntar pe acest site si pentru identificarea dumneavoastra pentru accesarea informatiilor din site. Astfel de informatii pot fii si vor fii remise Colegiului Medicilor din Romania, unde dvs. sunteti membru. În cazul în care vă manifestaţi acordul de a furniza informatiile personale mentionate mai sus, sunteti de accord sa primiti si alte informaţii privind punctele dvs. EMC ( educatie medicala continua) si alte informatii privitor la materialele de training diponibile pe site si progresele dvs. Precum si la produsele şi serviciile companiei noastre sau a altor companii terte.

Vă rugăm ţineţi cont de faptul că prin furnizarea acestor informaţii care pot conduce la identificarea persoanei dvs. sunteţi de acord ca acestea să fie procesate pentru scopurile enumerate mai sus,. Mai mult, sunteţi de acord ca Data Center Solutions să aibă dreptul nelimitat de a folosi şi de a stoca în sistemele sale interne, din interiorul sau din afara UE, orice tip de informaţii pe care le furnizaţi. În acest context, vă rugăm ţineţi cont de faptul că informaţiile dvs ar putea ajunge în alte ţări în urma procesării.

Acest website şi baza de date în care se vor stoca informaţiile furnizate de dvs sunt găzduite de o terţă parte furnizor ales de Data Center Solutions. Prin furnizarea informaţiilor cu caracter personal, sunteţi de acord ca acestea să fie procesate în UE şi/sau în alte ţări ( SUA). În cazul în care aveţi întrebări cu privire la acest aspect, vă rugăm contactaţi Data Center Solutions la adresa de mai jos.

Phoenicia Business Center,

Str. Turturelelor nr. 11 A, sector 3,

Bucuresti, Romania.

În cazul în care transmiteţi informaţii cu caracter personal pe acest site, Data Center Solutions vă va cere acordul pentru publicarea informaţiilor pe acest website. În cazul în care vă manifestaţi acordul, Data Center Solutions va avea dreptul de a edita şi de a publica comunicarea cu dvs. pe acest site şi vă va recunoaşte paternitatea, folosind numele dvs complet. Aveţi dreptul să cereţi în orice moment ca Data Center Solutions să îndepărteze numele şi/sau relatarea dvs de pe acest website, contactând Data Center Solutions la adresa de mai sus.. Data Center Solutions va face toate eforturile de a respecta orice solicitare de acest tip în cel mai scurt timp şi în termen de o lună în situaţii excepţionale.

Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

Societatea Data Center Solutions este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub nr. 18121

Informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane

Data Center Solutions colectează de asemenea informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane în format cumulativ pentru a înregistra date cum ar fi numărul total de vizitatori de pe fiecare pagină a website-ului nostru şi numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre. Folosim aceste informaţii, care rămân în format cumulativ, pentru a înţelege maniera în care vizitatorii utilizează site-urile noastre pentru a le putea aduce îmbunătăţiri . Putem dezvălui aceste informaţii altor terti . ÎN CADRUL ACESTUI PROCES NU SUNT DEZVĂLUITE INFORMAŢII CARE POT CONDUCE LA IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE.

Folosirea informatiilor

Orice comunicare de la utilizatori ( altele decit informatiile personale), care sunt acoperite de confidentialitate, sunt tratate ca ne-confidentiale si ca nefiind proprietatea acestora. Astfel, in cazul in care cei care acceseaza documentele din acest site intervin cu intrebari, comentartii, etc. in legatura cu continutul unui material, aceste informatii vor fii considerate ca ne-confidentiale. Si proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligatie legata de aceste informatii, avind libertatea sa le reproduca / utilizeze public si distribuie.

Folosirea adreselor IP

O adresă IP (Internet Protocol) este un set de cifre care este alocat în mod automat computerului dvs atunci când vă logaţi la furnizorul dvs de internet sau prin reţeaua locală a organizaţiei dvs (local area network – LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifică în mod automat computerul dvs prin intermediul adresei de IP care vă este alocată în timpul sesiunii dvs online.

DCS sau alte terţe părţi care acţionează în numele său poate colecta adresele de IP în scopul administrării sistemelor şi pentru a audita utilizarea site-ului său. Vom folosi adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci când considerăm necesar să instituim complianţa cu termenii de utilizare ai site-ul sau să ne protejăm serviciul, site-ul sau utilizatorii.

Cookies

DCS poate plasa un “cookie” în browserul computerului dvs. Acestea sunt fişiere mici în format text care ne furnizează informaţii despre frecvenţa cu care un utilizator accesează site-ul nostru şi modul în care îl utilizează. Acestea nu conţin informaţii care să conducă la identificarea unei persoane, dar, în cazul în care ne transmiteţi astfel de informaţii, de exemplu înregistrându-vă pe site-ul nostru, este posibil ca acestea să se coreleze cu informaţiile stocate în cookie.

Politica de publicitate

Pentru ca misiunea platformei FormareMedicala.ro de a furniza informatii corecte si relevante medicilor de familie sa fie indeplinita cu succes, acceptam doar contracte de publicitate definite de norme stricte. Ne rezervam dreptul de a refuza orice tip de publicitate care contravine misiunii noastre si pe care nu il consideram relevant pentru publicul tinta declarat. Publicitatea prezenta pe platforma FormareMedicala.ro sau in materialele difuzate de aceasta nu implica si girul acesteia. In acest sens, publicitarii nu vor pretinde ca produsele promovate prin intermediul platformei beneficiaza si de recomandari de consum din partea FormareMedicala.ro.
Publicitatea poate fi plasata pe FormareMedicala.ro alaturi de continut relationat si poate fi difuzata personalizat utilizatorilor, inainte de autentificare. Clientii de publicitate ai FormareMedicala.ro au agreat ca nu vor colecta niciun fel de informatii furnizate de utilizatorii FormareMedicala.ro.
Platforma FormareMedicala.ro separa clar latura editoriala a site-ului de continutul publicitar, iar orice forma de publicitate prezenta pe platforma sau in materialele difuzate de aceasta are caracter strict publicitar. Spatiile publicitare de pe FormareMedicala.ro sunt evidentiate corespunzator.

Data ultimei actualizari: 15 Martie 2011