1. Organizarea Tombolei

1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro. La aceasta promotie pot participa numai profesionisti in domeniul sanatatii, medicii de familie cu drept de libera practica care completeaza formularul.

2. Modul de desfasurare a tombolei:

2.1 Pentru a participa, este necesara completarea formularului atasat anuntului. Extragerea castigatorului prin intermediul site-ului random.org.

2.2 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactati de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului.

3. Conditiile participarii la tombola

3.1. La tombola poate participa orice profesionist in domeniul sanatatii, medic de familie cu drept de libera practica care completeaza formularul atasat anuntului. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.

3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare.

3.3. Prin participarea la tombola, respectiv completarea formularului si trimiterea acestuia, participantii declara pe propria raspundere ca au calitatea de profesionist in domeniul sanatatii, medic de familie cu drept de libera practica si ca sunt de acord cu colectarea de date personale, conform termeni si conditii ale portalului Formare Medicala.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului

4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org

4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.

4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse

5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro

5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.

5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

5.4 Colectarea de date personale in cadrul formularului de participare la tombola se face in termenii si conditiile afisate pe www.FormareMedicala.ro.