Webinar medical gratuit | “Scoala de Fier” – provocari in practica medicala curenta: cazuri clinice

24/07/2020
Webinar medical gratuit | “Scoala de Fier” – provocari in practica medicala curenta: cazuri clinice

Webinar medical gratuit | “Scoala de Fier” – provocari in practica medicala curenta: cazuri clinice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-scoala-de-fier-provocari-in-practica-medicala-curenta-cazuri-clinice/

Fierul este un element critic pentru functionarea optima si metabolismul tuturor celulelor. Aproximativ 50% dintre pacientii cu insuficienta cardiaca prezinta o forma de deficit de fier, insotita sau nu de anemie.

Formare Medicala, cu spirijinul Vifor Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Webinarul “Scoala de Fier” – provocari in practica medicala curenta: cazuri clinice” va avea loc, marti, 28 iulie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul va fi sustinut de patru medici cu experienta:

• Asistent universitar Dr. Alice Munteanu, medic primar Cardiologie, medic primar Medicina Interna
• Dr. Razvan Mihalcea, medic specialist Medicina Interna
• Sef Lucrari Dr. Alexandru Scafa Udriste, medic primar Cardiologie
• Sef Lucrari Dr. Claudiu Stoicescu – moderator, medic primar Cardiologie

Webinarul “Scoala de Fier” – provocari in practica medicala curenta: cazuri clinice” isi propune sa abordeze impactul deficitului de fier intr-o maniera practica, prin transpunerea catorva cazuri clinice din sfera cardiologiei:

Astfel, distinsii lectori vor initia discutii pe teme ca:

– Prezentare caz clinic – Asistent universitar Dr. Alice Munteanu, medic primar Cardiologie, medic primar Medicina Interna, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr Carol Davila” Bucuresti
– Prezentare caz clinic – Dr. Razvan Mihalcea, medic specialist Medicina Interna, Spitalul Clinic Coltea Bucuresti
– Prezentare caz clinic – Sef Lucrari Dr. Alexandru Scafa Udriste, medic primar Cardiologie, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti
– De ce este deficitul de fier o comorbiditate importanta in insuficienta cardiaca – Sef Lucrari Dr. Claudiu Stoicescu – moderator, medic primar Cardiologie, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Profesionistii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de subiectele abordate in cadrul evenimentului.

Accesul “Scoala de Fier” – provocari in practica medicala curenta: cazuri clinice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: deficit de fier, insuficienta cardiaca, tratament insuficienta cardiaca, webinar medical, webinar gratuit pentru medici

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: