Webinar medical | Beneficiile orotatului de magneziu in afectiunile cardiovasculare

06/10/2020

Webinar medical | Beneficiile orotatului de magneziu in afectiunile cardiovasculare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-beneficiile-orotatului-de-magneziu-in-afectiunile-cardiovasculare/

Acidul orotic a fost izolat in 1904 de catre doi italieni, Biscaro si Belloni. In 1940 s-a descoperit ca acidul orotic reprezinta o sursa reala si valoroasa de proteine cu rol de stimulare a cresterii. Datorita proprietatii sale de a stimula cresterea, a primit denumirea de “Vitamina B13”.

Este intermediar in biosinteza pirimidinelor, constituenti importanti ai acizilor nucleici ARN si ADN. Are rol hepatoprotector, citoprotector pentru celulele endoteliale, antihipoxic si antioxidant. Ingredient activ al orotatului de magneziu, fixeaza magneziul si asigura o buna absorbtie a acestuia la nivel intracelular.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Beneficiile orotatului de magneziu in afectiunile cardiovasculare”, sustinut de Conf. univ. dr. Cristina Florescu – Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Webinarul va avea loc, joi, 08 octombrie 2020, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Cristina Florescu va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda teme precum:

– Carenta de magneziu – o realitate a lumii moderne
– Solutii terapeutice eficiente

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Beneficiile orotatului de magneziu in afectiunile cardiovasculare” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar beneficiile orotatului de magneziu in afectiunile cardiovasculare, vitamina b13

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: