Webinar medical gratuit | Actualitati despre rolul zincului in practica clinica

05/08/2020

Webinar medical gratuit | Actualitati despre rolul zincului in practica clinica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-actualitati-despre-rolul-zincului-in-practica-clinica/

Deficienta de zinc reprezinta o afectiune si e important sa fie tratata ca atare. Se estimeaza ca la nivel global prevalenta deficientei de zinc ar fi de mai mult de 20%.

Acest lucru inseamna ca cel putin 1.5 miliarde de persoane sufera de carenta de zinc. De asemenea ingrijorator este faptul ca deficitul nutritional de zinc afecteaza la nivel global circa 2 miliarde de persoane doar in tarile in curs de dezvoltare.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Actualitati despre rolul zincului in practica clinica”, sustinut de Dr. Daciana Nicoleta Dascalu, Asistent Universitar (Universitatea „Lucian Blaga din Sibiu), medic primar Medicina Interna – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Webinarul va avea loc, joi, 06 iulie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Daciana Nicoleta Dascalu va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda teme precum:

1. Rolul zincului in organism
2. Implicatiile in gastroenterologie si pediatrie
3. Rolul zincului in imunitate

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Actualitati despre rolul zincului in practica clinica” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar actualitati despre rolul zincului, dr. daciana nicoleta dascalu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: