Webinar medical | Afectiunile respiratorii si COVID-19 – cutia Pandorei?

15/06/2020
Webinar medical | Afectiunile respiratorii si COVID-19 – cutia Pandorei?

Webinar medical | Afectiunile respiratorii si COVID-19 – cutia Pandorei?

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-afectiunile-respiratorii-si-covid-19-cutia-pandorei/

Astmul bronsic si BPOC-ul sunt doua afectiuni respiratorii cronice pentru care stabilirea cat si mentinerea unei conduitei terapeutice sunt foarte importante.

Formare Medicala, cu sprijinul Chiesi, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este voba de webinarul “Afectiunile respiratorii si COVID-19 – cutia Pandorei?”, care va avea loc, joi, 18 iunie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul “Afectiunile respiratorii si COVID-19 – cutia Pandorei?” va fi sustinut de Prof. Univ. Dr. Roxana Nemes, medic primar pneumolog, medic specialist pediatru in cadrul Institutului de Pneumologie “Marius Nasta”, Bucuresti.

Webinarul are ca obiectiv punerea la dispozitia medicilor de familie informatii actualizate in contextul Covid-19, referitoare la tratamentul pacientilor cu afectiuni respiratorii, in special tratamentul pacientilor cu astm si BPOC.

Medicul va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va raspunde, printre altele, la intrebari precum:

• Un pacient confirmat pozitiv Covid-19, declarat vindecat, are anticorpii necesari la o noua expunere?
• Exista legatura intre vaccinarea antigripala si gravitatea infectiei Covid-19?
• Circuitul pacientilor diagnosticati cu astm si BPOC
• Exista medicamente ce trebuie evitate?
• Teste functionale respiratorii in vreme de pandemie.

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari vizavi de afectiunile respiratorii si despre infectia cu noul coronavirus.
Accesul la webinarul “Afectiunile respiratorii si COVID-19 – cutia Pandorei?” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar pentru medici, afectiunile respiratorii si Covid-19 – cutia pandorei, tratament astm, tratament bpoc, dr. roxana nemes

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: