Webinar gratuit pentru medici | Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare

26/06/2020
Webinar gratuit pentru medici | Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare

Webinar gratuit pentru medici | Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-gratuit-pentru-medici-cu-ce-anticoagulam-optiuni-terapeutice-in-anticoagulare/

Tratamentul anticoagulant este o componenta esentiala in abordarea pacientilor cu fibrilatie atriala, tromboza venoasa profunda sau tromboembolism pulmonar, pentru ca nu putini au riscuri majore.

Tratamentul anticoagulant corect si sustinut protejeaza acesti pacientii, le reduce riscul de accident vascular cerebral (AVC), de dizabilitati, deficite cognitive si de deces.

Formare Medicala, cu sprijinul Pfizer, organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Unul dintre acestea este webinarul “Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare”, care va avea loc, marti, 30 iunie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul “Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare” va fi sustinut de Dr. Gabriel Tatu-Chitoiu, medic primar Cardiologie, medic primar Medicina Interna, doctor in Medicina (Spitalul de Urgenta Floreasca) si de Dr. Rodica Tanasescu, medic primar Medicina de Familie, formator si vicepresedinte AMFB.

Cei doi reputati doctori vor fi online, in dialog cu medicii din Romania, si vor raspunde, printre altele, la intrebari precum:

• Cum putem obtine o buna aderenta la tratament?
• Cu ce anticoagulam?
• Care este cea mai buna optiune terapeutica si de ce?
• Cum si cand recomandam antivitamine K (acenocumarol, sau warfarina), cand si cum recomandam anticoagulantele mai noi, DOAC?
• Care sunt avantajele acestor (relativ noi) anticoagulante?
• Daca recomandam DOAC, cum alegem, pe care il alegem, cand le prescriem si cum o facem?
• Ce spune protocolul terapeutic? Care sunt criteriile de eligibilitate?
• Ce facem cu pacientii cu patologii asociate, cu cei care necesita o schema terapeutica adesea foarte incarcata?

Accesul la webinarul “Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar Cu ce anticoagulam? Optiuni terapeutice in anticoagulare, dr. rodica tanasescu, dr. gabriel tatu-chitoiu

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: