Webinar | Boala ficatului gras non-alcoolic in diabet: de la epidemiologie la strategii terapeutice

10/11/2020
Webinar | Boala ficatului gras non-alcoolic in diabet: de la epidemiologie la strategii terapeutice

Webinar | Boala ficatului gras non-alcoolic in diabet: de la epidemiologie la strategii terapeutice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-boala-ficatului-gras-non-alcoolic-in-diabet-de-la-epidemiologie-la-strategii-terapeutice/

Boala ficatului gras non-alcoolic este o problema a lumii moderne, una cu impact pe termen lung asupra morbiditatii și mortalitatii. In cazul multor pacienti se asociaza obezitatii, diabetului zaharat, hipertensiunii arteriale, afectiuni datorate mai ales erorilor existente in alimentatie si stilul de viata.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Boala ficatului gras non-alcoolic in diabet: de la epidemiologie la strategii terapeutice” sustinut de:

Dr. Mihaela Mocan – Medic Specialist Medicina Interna, Sef Lucrari, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca
Dr. Daniel Cosma – Medic Specialist Diabet si Boli Metabolice, Horezu.

Webinarul va avea loc, joi, 12 noiembrie 2020, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Cei doi lectori vor fi online, in dialog cu medicii din Romania, si vor aborda teme precum:

1. Constientizarea prevalentei mari a NAFLD/NASH la pacientii cu Diabet Zaharat
2. Interelatia celor doua patologii, cu impact evolutiv nefavorabil asupra bolii de baza si a complicatiilor cardiovasculare

Accesul la webinarul “Boala ficatului gras non-alcoolic in diabet: de la epidemiologie la strategii terapeutice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar pentru medici, webinar boala ficatului gras non-alcoolic in diabet: de la epidemiologie la strategii terapeutice

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: