Vineri – Déjà vu: Sistemul electronic al cardului de sanatate s-a blocat. Din nou!

09/10/2015

Vineri – Déjà vu: Sistemul electronic al cardului de sanatate s-a blocat. Din nou!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vineri-deja-vu-sistemul-electronic-al-cardului-de-sanatate-s-a-blocat-din-nou/

cardulVinerea este ziua cu ghinion. Sistemul electronic al cardului de sanatate se blocheaza in aceasta zi cu o ritmicitate ciclica.

 Nu de multe ori s-a spus, mai in gluma, mai in serios, ca vinerea este parca “ziua cu economii” in sistemul de sanatate din Romania.

De fapt, vinerea este o zi neagra pentru ca periodic, sistemul cardului electronic de sanate se blocheaza. Nervii medicilor si ai pacientilor sunt pusi la grea incercare.

Astazi, vineri, 9 octombrie, inca de la inceputul zilei sistemul electronic al cardului de sanatate a mers prost, iar putin dupa ora 10 s-a blocat complet.

Ultima data cand sistemul s-a blocat de-a binelea, in data de 22 septembrie, a fost din cauza “unor variatii de tensiune” in locatia unde este amplasata Autoritatea de Certificare (acea componenta care permite semnarea cu cardul )”.

Inainte de asta, in data de 18 septembrie, sistemul electronic al cardului de sanatate a fost blocat complet mai bine de 4 ore. Bineinteles, s-a intamplat tot intr-o zi de vineri.

 

Citeste si :SNMF – FNPMF: Legislatia ambigua permite CNAS sa culpabilizeze furnizorii de servicii medicale, fara sa responsabilizeze pe adevaratii vinovati

Citeste si Cu calm spre nebunie! Sistemul “functioneaza”, cardul s-a blocat

Citeste si ANUNT CNAS: Sistemul cardului de sanatate va functiona offline cateva ore

 

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. carmen tronea says:

    Daca punerea la grea incercare a nervilor nostri s-ar materializa in punerea parafei jos…ce s-ar intampla?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: