Vaccinarea anti-COVID va face parte din Programului National de Vaccinare

03/03/2022
Vaccinarea anti-COVID va face parte din Programului National de Vaccinare

Vaccinarea anti-COVID va face parte din Programului National de Vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vaccinarea-anti-covid-va-face-parte-din-programului-national-de-vaccinare/

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu, anunta ca a preluat conducerea Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea cu obiectivul clar definit de a asigura transferul activitatii de vaccinare anti-COVID de la tip „campanie” catre Programul National de Vaccinare al Ministerului Sanatatii desfasurat prin cabinetele medicilor de familie.

“Aceasta tranzitie va dura cateva saptamani, timp in care toti cei care doresc sa se vaccineze vor putea sa o faca in continuare in cele mai bune conditii, intr-un mediu sigur, sustinut de profesionalismul personalului medical. E o responsabilitate importanta si ii multumesc premierului Nicolae Ionel Ciuca pentru increderea acordata.”, a scris Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Demnitarul a mai precizat ca a avut o colaborare “foarte buna” cu Valeriu Gheorghita in cadrul echipei CNCAV.

“A fost o munca intr-o echipa extraordinara, pe care o vom duce la bun sfarsit in saptamanile care urmeaza. Vaccinarea anti-COVID va intra in scurt timp in procedura similara cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului National de Vaccinare al Ministerului Sanatatii.”, a mai precizat Andrei Baciu.

Colonelul doctor Valeriu Gheorghita a fost eliberat din functia de presedinte al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV). El a preluat, incepand cu 1 martie, pozitia de manager al Spitalului Clinic de Urgenta ‘Prof. dr. Agrippa Ionescu’.

Etichete: vaccinarea anti-covid, programul national de vaccinare, andrei baciu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: