Valeriu Gheorghita, eliberat din functia de presedinte al CNCAV

02/03/2022
Valeriu Gheorghita, eliberat din functia de presedinte al CNCAV

Valeriu Gheorghita, eliberat din functia de presedinte al CNCAV

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/valeriu-gheorghita-eliberat-din-functia-de-presedinte-al-cncav/

Colonelul doctor Valeriu Gheorghita a fost eliberat din functia de presedinte al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV).

El a preluat, incepand cu 1 martie, pozitia de manager al Spitalului Clinic de Urgenta ‘Prof. dr. Agrippa Ionescu’.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de SRI, Valeriu Gheorghita va pune in aplicare un plan managerial destinat cresterii ‘constante’ a calitatii actului medical pentru intreaga comunitate deservita de unitatea medicala.

“De astazi, parcursul meu profesional atinge o alta etapa. O etapa care ma onoreaza, dar care ma si responsabilizeaza, in egala masura. Numirea mea in functia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” deschide un alt drum al provocarilor, insa impreuna cu intreaga echipa de conducere si personalul medical vom duce mai departe traditia acestei unitati medicale de renume. Cu sentimentul datoriei implinite, pasesc cu incredere pe acest nou drum si va asigur ca voi purta mereu in suflet juramantul rostit sub drapel, mereu in slujba semenilor, mereu in slujba celor aflati in suferinta! Ii urez succes dlui secretar de stat Dr Andrei Baciu in perioada urmatoare si-l asigur de tot sprijinul meu profesional!”, a scris Valriu Gheorghita pe pagina sa de Facebook.

Colonelul doctor Valeriu Gheorghita este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures, domeniul Medicina Generala (militara), cu specializarea ‘Boli infectioase’. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’, precum si in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Dr. Carol Davila’ din Bucuresti, precizeaza SRI.

In ultimii doi ani, el s-a implicat in combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in Romania, precum si in campania nationala de vaccinare, in calitate de presedinte al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva SARS-CoV-2.

Etichete: valeriu gheoghita, CNCAV

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: