Sefa Sectiei ATI de la Maternitatea ‘Bucur’, detectata pozitiv cu Covid-19

07/09/2020

Sefa Sectiei ATI de la Maternitatea ‘Bucur’, detectata pozitiv cu Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sefa-sectiei-ati-de-la-maternitatea-bucur-detectata-pozitiv-cu-covid-19/

Sefa Sectiei Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) de la Maternitatea ‘Bucur’ este infectata cu noul coronavirus. In prezent, este in curs de finalizare o ancheta epidemiologica, potrivit conducerii Spitalului Clinic de Urgenta ‘Sfantul Ioan’ din Bucuresti.

‘In cursul zilei de vineri, 4 septembrie, d-na doctor Rodica Ologu, sef de sectie ATI Maternitatea ‘Bucur’, s-a prezentat la serviciu, fiind de garda, desi prezenta simptome sugestive pentru infectia cu COVID-19. Cu buna stiinta, doctorita Ologu a evitat completarea rubricii de temperatura din cadrul chestionarului de triaj, desi prezenta febra’, precizeaza sursa citata de Agerpres.

Potrivit aceleiasi surse, medicul a purtat echipament de protectie pe toata durata garzii si a stat izolata in cabinet.

“Ulterior, doctorita Ologu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului ‘Sfantul Ioan’, unde a fost izolata corespunzator si testata. Rezultatul a iesit pozitiv si a fost transferata la Institutul ‘Victor Babes’. A fost demarata imediat ancheta epidemiologica, care se afla in curs de finalizare’, mai transmite unitarea medicala.

Etichete: ati maternitatea bucur, medici covid-19, spitalul clinic de urgenta ‘sfantul ioan’ bucuresti

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: