Puncte EMC si carduri cadou pentru medicii de familie

03/06/2013

Puncte EMC si carduri cadou pentru medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/puncte-emc-si-carduri-cadou-pentru-medicii-de-familie/

poza tombola planul national de vaccinare

 

 

 

 

 

UPDATE: Tombola s-a incheiat! – Castigatorul tombolei “Planul National de Vaccinare in abordarea medicului de familie″ 

 

UPDATE: Castigatorul* tombolei “Planul National de Vaccinare in abordarea medicului de familie” este dna. dr. Moldoveanu Nicoleta-Ovidia, medic de familie in localitatea Bordusani, judetul Ialomita.

Va multumim pentru participare si va felicitam!

*Castigatorul selectat in urma primei extrageri a fost  dna. dr. Todiroae Cristina, medic specialist pneumoftiziologie, din orasul Barlad, careia ii multumim pentru participare. Conform regulamentului de participare la tombola am dorit sa oferim acest premiu unui medic de familie, motiv pentru care a mai fost realizata o extragere. Fiecare dintre cei doi castigatori va primi cate un voucher eMAG in valoare de 300 RON. 

Va reamintim ca au participat la tombola toti medicii de familie care au absolvit in perioada destinata desfasurarii concursului cursul EMC online “Planul National de Vaccinare in abordarea medicului de familie″. 

Va multumim pentru feedbackul pozitiv pe care ni l-ati transmis, pentru implicare si pentru ca ne sunteti alaturi si va invitam sa reveniti pe platforma noastra si pentru alte cursuri de educatie medicala continua creditate cu puncte EMC!

 ——————————————————————————————————————

Medicii de familie care promoveaza in perioada 9-31 mai 2013 cursul EMC online “Planul National de Vaccinare, in abordarea medicului de familie”, disponibil gratuit pe FormareMedicala.ro si creditat cu 8 puncte recunoscute in programul de educatie medicala continua, pot castiga un voucher EMAG in valoare de 300 de lei.

Cursul EMC Planul National de Vaccinare, in abordarea medicului de familie este alcatuit din 4 lectii, fiecare dintre acestea necesitand aproximativ doua ore de studiu. Lucrarea ofera medicilor de familie informatii utile pentru o mai buna intelegere a importantei pe care Programele Nationale de Imunizare o au, date despre bolile care pot fi prevenite prin vaccinare, precum si recomandari pentru alegerea modalitatii ideale de informare corecta a pacientilor in privinta rolului pe care vaccinarea il are in profilaxia bolilor. De asemenea, cursul EMC “Planul National de Vaccinare, in abordarea medicului de familie” explica pe larg rolul cheie pe care medicul de familie il are in implementarea Planului National de Vaccinare.

Click aici pentru a accesa cursul “Planul National de Vaccinare in abordarea medicului de familie”si pentru a participa la tombola.

Nu aveti cont pe FormareMedicala.ro? Va puteti face in mai putin de un minut un cont gratuit aici.

Va asteptam la cursuri si examene!

 

Regulamentul de participare la Tombola

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 9-31 mai 2013. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care promoveaza examenul cursului “Planul National de Vaccinare, in abordarea medicului de familie” in aceasta perioada, pe portalul FormareMedicala.ro

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a promova examenul, este necesar sa aveti un cont cont pe portalul Formare Medicala (sau sa va creati chiar acum un cont gratuit, in mai putin de un minut), selectarea cursului “Planul National de Vaccinare, in abordarea medicului de familie”, gatuit, studiul si promovarea examenului. Extragerea castigatorilor se va face pe 1 iunie 2013, prin intermediul site-ului random.org.

2.2. Premiiile
2.3 Numele castigatorului va fi facut public prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii vor fi contactati de organizatorii tombolei, prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului de inregistrare.

3. Conditiile participarii la tombola
3.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care absolva unul dintre cursurile disponibile pe portalul FormareMedicala.ro pe perioada desfasurarii promotiei. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin extragere.
4.2 Numele castigatorilor va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorilor prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

Autor: Elena Gherasim

3 Comentarii

  1. ZLOKOLICA -ANCA LIVIA says:

    Interesant si mobilizator

  2. LEON LILIANA says:

    CRED CA TOMBOLA VA FI IN 2014 FEBRUARIE

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: