Tombola “Virusurile herpes simplex 1 si 2” s-a incheiat

03/04/2013

Tombola “Virusurile herpes simplex 1 si 2” s-a incheiat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/promovati-examenul-cursului-virusurile-herpes-simplex-1-si-2/

 

 

 

 

 

 

UPDATE: Tombola s-a incheiat! – Castigatorul tombolei “Virusurile herpes simplex 1 si 2” 

Avem placerea de a va informa ca a fost desemnat castigatorul tombolei desfasurate in perioada 13 martie – 1 aprilie a.c.:  dna. dr. Bunbac Daniela

Dna. dr. a castigat o imprimanta color multifunctionala, marca Ricoh Aficio SG3110SFNw, cu conexiune WiFi, fax, scanner si copiator, ideala pentru tiparirea retetelor. Dna. dr., va multumim pentru participare si va felicitam!

Va reamintim ca au participat la tombola toti medicii care au absolvit cursul EMC online “Virusurile Herpes Simplex 1 si 2”, in perioada destinata desfasurarii concursului. 

Va multumim pentru feedbackul pozitiv pe care ni l-ati transmis, pentru implicare si pentru ca ne sunteti alaturi si va invitam sa reveniti pe platforma noastra si pentru alte cursuri de educatie medicala continua creditate cu puncte EMC!

 

——————————————————————————————————————————-

FormareMedicala.ro va invita sa participati la tombola!

Promovati  in perioada 13 martie – 01 aprilie 2013 cursul EMC “Virusurile herpes simplex 1 si 2” disponibil online pe FormareMedicala.ro, obtineti 12 credite EMC si puteti castiga o imprimanta multifunctionala color Ricoh Aficio SG3110SFNw  (Imprimanta cu conexiune re€tea WiFi, fax, scanner si copiator) pe care o puteti folosi la tiparirea retetelor electronice!!

Cursul EMC “Virusurile herpes simplex 1 si 2”este alcatuit din 6 lectii si urmareste sa le ofere medicilor de familie informatii utile despre caracteristicile generale ale herpesvirusurilor umane, elementele de epidemiologie ale infectiei cu HSV, elementele de patogenie ale acestei afectiuni, informatii despre manifestarile clinice ale infectiei cu HSV 1 si 2, despre metodele de diagnostic precum si despre managementul infectiilor HSV1 si HSV2 in cabinetul medicului de familie.

Recomandam ca fiecare dintre aceste lectii sa fie parcursa intr-o sedinta de studiu pe care o estimam la cca 2 ore. Click aici pentru a accesa cursul si a participa la tombola.

Nu aveti cont pe FormareMedicala.ro? In mai putin de un minut va puteti face un cont gratuit aici.

Va multumim pentru participare si va urma mult succes si spor!

 

Regulamentul de participare la Tombola

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 13 martie – 01 aprilie 2013. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care promoveaza examenul cursului “Virusurile herpes simplex 1 si 2” in aceasta perioada, pe portalul FormareMedicala.ro

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a promova examenul, este necesar sa aveti un cont cont pe portalul FormareMedicala.ro (sau sa va creati chiar acum un cont gratuit, in mai putin de un minut), sa accesati sis a studiati gratuit cursul de educatie medicala continua “Virusurile herpes simplex 1 si 2” si sa promovati examenul. Extragerea castigatorului se va face pe 02 aprilie 2013, prin intermediul site-ului random.org.

2.2. Premiiile
2.3 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactat de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului de inregistrare.

3. Conditiile participarii la tombola
3.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care absolva unul dintre cursurile disponibile pe portalul FormareMedicala.ro pe perioada desfasurarii promotiei. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin extragere.
4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial