Presedintele Senatului: Vlad Voiculescu a inceput lupta impotriva coruptiei inradacinate in sistem

14/04/2021
Presedintele Senatului: Vlad Voiculescu a inceput lupta impotriva coruptiei inradacinate in sistem

Presedintele Senatului: Vlad Voiculescu a inceput lupta impotriva coruptiei inradacinate in sistem

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-senatului-vlad-voiculescu-a-inceput-lupta-impotriva-coruptiei-inradacinate-in-sistem/

Anca Dragu, presedintele Senatului, spune ca ministrul demis al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a inceput lupta impotriva coruptiei inradacinate in sistem.

“Nu poti face o reforma peste noapte si nu poti face o reforma in 4 luni intr-un sistem profund imbolnavit de coruptie timp de 30 de ani. In ultimii ani acest minister a fost condus de oameni urmariti penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru cateva luni ca mai apoi sa fie schimbati. Vlad Voiculescu si-a asumat un parcurs pe care putini l-ar fi putut tine in frau. A inceput lupta impotriva coruptiei inradacinate in sistem. Am fost si voi fi tot timpul adepta proiectelor asumate pe termen lung sustinute prin consultare si munca in echipa. Nu ne putem clatina in fata presiunilor sistemului si nu ne putem clatina in fata jocurilor politice.
Interesul tuturor este ca Ministerul Sanatatii sa poata livra cele mai bune solutii pentru grija romanilor in plina pandemie. Instabilitatea in interiorul acestei institutii nu face decat sa se rasfranga ca un domino asupra tuturor cetatenilor.”, a scris Anca Dragu pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu a fost revocat din functie, miercuri dimineata, de catre premierul Florin Citu. Deocamdata, la conducerea ministerului a fost numit interimar vicepremierul Dan Barna. Ordinul privind revocarea a fost deja publicat in Monitorul Oficial.

Etichete: anca dragu, vlad voiculescu, revocare vlad voiculescu, sistemul de sanatate

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: