Citu: Pentru a ma asigura ca increderea in institutiile statului ramane, am decis sa fac o modificare

14/04/2021

Citu: Pentru a ma asigura ca increderea in institutiile statului ramane, am decis sa fac o modificare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-pentru-a-ma-asigura-ca-increderea-in-institutiile-statului-ramane-am-decis-sa-fac-o-modificare/

Prim-ministrul Florin Citu, a declarat, vizavi de revocarea lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii, ca a facut asta pentru a se asigura ca ‘increderea in institutiile statului ramane’.

“De un an de zile Romania trece printr-o perioada dificila in lupta cu pandemia. Aceasta lupta a intins la maxim resursele statului, in special in sistemul de sanatate, dar si in economie. Ca sa avem succes in aceasta lupta cu pandemia, intotdeauna am spus ca este nevoie de incredere in institutiile statului, in institutiile care administreaza aceasta perioada dificila. In acest context si pentru a ma asigura ca increderea in institutiile statului ramane, am decis astazi sa fac o modificare la varful Ministerului Sanatatii. Vreau sa ii asigur pe toti romanii ca eu cred cu tarie in aceasta coalitie de guvernare, pentru ca este o coalitie de guvernare care s-a constituit in urma votului romanilor, in jurul unor valori, unor idei si nu in jurul unor persoane”, a declarat Florin Citu, miercuri, intr-o conferinta de presa.

De altfel, potrivit Administratiei Prezidentiale, tot in cursul zilei de miercuri, presedintele Klaus Iohannis a si semnat, decretul privind revocarea lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii.

Reamintim ca Voiculescu a fost revocat din functie, miercuri dimineata, de catre premierul Florin Citu.

De asemenea, seful Guvernului a demis-o din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii si pe Andreea Moldovan.

Etichete: revocare vlad voiculescu, demitere vlad voiculescu, florin citu, incredere in institutiile statului,

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: