Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

28/10/2020
Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/patru-medici-de-la-upu-din-cadrul-spitalului-judetean-sibiu-s-au-imbolnavit-de-covid-19/

Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Clinic Judetean din Sibiu, nu mai vin la serviciu pentru ca s-au infectat cu noul coronavirus.

Conducerea unitatii medicale a confirmat informatia, potrivit Agerpres.

In ultimele 24 de ore, in Unitatea de Primiri Urgenta a spitalului din Sibiu au fost consultati 213 pacienti, din care o suta suspecti sau confirmati cu COVID-19, conform purtatorului de cuvant al Spitalului Clinic Judetean, Decebal Todarita.

Adultii suspecti sau confirmati cu COVID-19 care au nevoie de internare, din tot judetul Sibiu, se prezinta la Urgenta Spitalului Clinic Judetean aflata in municipiul Sibiu. Aici sunt preluate cele mai grave cazuri si din alte boli sau persoanele ranite in accidente rutiere sau de alt fel.

Medicii din UPU Sibiu se ocupa si de pacientii intubati, carora le asigura asistenta medicala de terapie intensiva, asta in conditiile in care singurele 12 paturi ATI COVID din tot judetul Sibiu, aflate in acest spital, sunt ocupate.

De altfel, medicii de aici au atras atentia autoritatilor ca de cateva zile nu mai ajung paturile pentru pacientii cu noul coronavirus.

Etichete: spitalul judetean sibiu, upu spital sibiu, medici covid, pacienti covid sibiu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: