O asistenta care a intrat in coma la finalul unei ture a murit

05/11/2018

O asistenta care a intrat in coma la finalul unei ture a murit

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/o-asistenta-care-a-intrat-in-coma-la-finalul-unei-ture-a-murit/


O asistenta medicala care a intrat in coma, in urma cu cateva zile, la finalul turei de noapte la spitalul din Zimnicea, a murit duminica, la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, relateaza Digi24.

Femeia a fost internata in coma profunda, la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, in 30 octombrie.

Potrivit sursei citate, colegii povestesc ca, pe timpul garzii, femeia a acuzat dureri de cap si chiar faptul ca nu mai vede cu un ochi, iar spre ziua, prezenta semne clare ale unei afectiuni cerebrale grave. Ei spun ca medicul de garda de pe sectie nu ar fi luat-o in seama nici pe ea, nici pe colegele alertate de starea acesteia. Asistentele au cerut sprijinul medicului de garda de pe Sectia de Ginecologie, care a sunat imediat la Ambulanta.

Continut educational:

Aflata deja in coma, asistenta a fost transferata la Spitalul Judetean din Alexandria unde s-a stabilit ca este vorba de un hematom intra-cranian. Din cauza starii critice, a fost transferata, in aceeasi dimineata, la Institutul de boli cerebrovasculare din Bucuresti.

Conducerea spitalului a declarat situatia ca accident de munca. Potrivit unor surse din spital, pe Sectia de Interne, doar ea si o infirmiera aveau in grija circa 50 de bolnavi, mai relateaza sursa mentionata.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: