Ministrul Sanatatii: Ma ingrijoreaza momentul relaxarii

12/05/2020
Ministrul Sanatatii: Ma ingrijoreaza momentul relaxarii

Ministrul Sanatatii: Ma ingrijoreaza momentul relaxarii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-ma-ingrijoreaza-momentul-relaxarii/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca este ingrijorat de momentul relaxarii, pentru ca pericolul infectarii este la fel de mare, iar in primele zile de dupa relaxare, poate chiar mai mare.

Continut educational:

“Ma ingrijoreaza momentul relaxarii, acel moment in care vom avea o reluare a afluentei de populatie dintr-o zona in alta, o interactiune si poate o recrudescenta a transmiterii locale. Dar raman totusi optimist in conditiile in care consider ca precautiile s-au inteles, distantarea s-a inteles, masca in spatiile inchise s-a inteles, regulile de igiena s-au inteles si atunci sa speram ca avem si un rezultat care sa nu impuna si alte restrictii. (…) Nu am fi putut gestiona aceasta pandemie daca nu impuneam niste restrictii, nu am fi putut opri niste focare la Tandarei, la Suceava daca nu impuneam carantina, nu reuseam sa oprim niste focare la Focsani, la Suceava, la Deva daca nu impuneam niste reguli, chiar daca au fost militare, dar vine un moment in care trebuie sa constientizam ca am trecut prin ceva deosebit, iar faptul ca suntem la suprafata nu inseamna ca nu ne putem duce la fund”, a declarat NeluTataru la Digi24, citat si de Agerpres.

Ministrul Sanatatii mai spune ca se asteapta ca in urmatoarele cinci-sase zile sa existe un numar de cazuri noi in scadere, insa aceste zile coincid cu primele zile de relaxare si trebuie sa existe precautie in continuare.

Etichete: relaxare 15 mai, restrictii pandemie, epidemie coronavirus romania, cazuri covid-19, nelu tataru

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: