Klaus Iohannis: A fost aprobata strategia de vaccinare in sedinta extraordinara a CSAT

04/12/2020

Klaus Iohannis: A fost aprobata strategia de vaccinare in sedinta extraordinara a CSAT

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/klaus-iohannis-a-fost-aprobata-strategia-de-vaccinare-in-sedinta-extraordinara-a-csat/

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).

“In sedinta extraordinara a CSAT, a fost aprobata strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus, o campanie de vaccinare care va dura cel putin cateva luni de zile”, a declarat seful statului, citat de Agerpres.

El a aratat ca este foarte posibil ca, la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, adica aproximativ 1 milion de doze.

Potrivit sefului statului, strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus este foarte bine lucrata.

Continut educational:

“Aceasta strategie prevede pasii care se vor face, principiile pe care se bazeaza intreaga strategie si foarte multe alte detalii despre vaccinare. Toate aceste lucruri vor fi prezentate publicului, pe larg, maine, in cadrul unei conferinte de presa care va fi organizata la Guvern. Sunt foarte multe lucruri si in saptamanile si lunile care urmeaza vom avea o informare permanenta pentru publicul general, dar si pentru publicul specializat, va exista inclusiv un site dedicat, unde cei dornici de informatii suplimentare, verificate, vor putea sa vada ce se intampla”, a mai explicat Iohannis.

Presedintele a reiterat ca vaccinarea este voluntara si a subliniat ca tipurile de vaccin anti-COVID aflate in curs de aprobare sunt sigure, eficiente si la cel mai inalt standard european.

Guvernul a adoptat in sedinta de saptamana trecuta hotararea privind Strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: