Stiri medicale

Grupul Tinerilor Medici de Familie cauta Coordonatori Regionali

Data ultimei actualizari: 10/04/2014

snmfsiglanouaMedicii tineri de familie au sansa sa ocupe una din pozitiile de Coordonator regional al Grupului Tinerilor Medici de Familie. In acest sens, Societatea Nationala de Medicina Familiei, prin Grupul Tinerilor Medici de Familie, cauta 12 medici de familie tineri care doresc sa ocupe aceasta pozitie. Fiecare regiune are doua pozitii de coordonator regional, coordonator pentru medicii rezidenti MF sau pentru medicii specialisti MF in primii 5 ani dupa obtinerea specialitatii.

Conditii de eligibilitate pentru pozitia de Coordonator Regional

Canditatul pentru pozitia de Coordonator regional trebuie sa fie medic rezident MF sau medic specialist MF, cu examenul de specialitate promovat dupa noiembrie 2009, sa fie membru al Grupului Tinerilor Medici de Familie si membru cotizant al unei Asociatii a Medicilor de Familie din regiune.

Responsabilitati ale Coordonatorului Regional

Coordonatorii regionali selectati vor avea ca responsabilitati centrale: promovarea in regiune a activitatilor Grupului, colaborarea cu Asociatiile de Medicina Familiei, membre SNMF, din judetele regiunii, precum si organizarea si coordonarea de intalniri, dezvoltarea de proiecte judetene si regionale.

Mandatul unui coordonator regional este de doi ani, insa exista posibilitatea de prelungire pentru inca doua mandate in functie de activitate.

Pentru mai multe informatii despre eligibilitate, responsabilitati si ocuparea pozitiei de coordonator regional, click aici.

Puteti urmari inregistrarea video integrala a Sesiunii Grupului Tinerilor Medici de Familie din cadrul Conferintei Nationale de Medicina Familiei 2014 aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.