FormareMedicala.ro obtine premiul de excelenta Medica Academica pentru Educatie Medicala Continua

12/12/2011

FormareMedicala.ro obtine premiul de excelenta Medica Academica pentru Educatie Medicala Continua

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-obtine-premiul-de-excelenta-medica-academica-pentru-educatie-medicala-continua/

Prestigiosul eveniment Gala Medica Academica – editia a 3-a, realizat sub auspiciile Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si organizat de Tarus Media, a adus in atentia lumii medicale cele mai  valoroase personalitati si proiecte din anul 2011. Proiectul de e-learning pentru medicii de familie FormareMedicala.ro a obtinut premiul de excelenta pentru Educatie Medicala Continua.

Premiul a fost inmanat D-nei Dr Rodica Tanasescu – Presedinte SNMF si D-nei Oana Bornaz – coordonator FormareMedicala.ro.

Dr. Rodica Tanasescu a dedicat acest premiu colegilor medici de familie :  Premiul ne onoreaza si subliniaza importanta platformelor moderne in educarea medicilor de familie, a dezvoltarii acestora si a efortului continuu de a isi trata cat mai bine pacientii. Cursurile gratuite oferite medicilor de familie pe FormareMedicala.ro au inregistrat un real succes, fapt recunoscut si de prestigiosul premiu oferit de Medica Academica. Vazand rezultatele, suntem incurajati sa oferim in continuare cursuri cat mai competitive, pentru a-i ajuta sa ofere servicii de inalta performanta pacientilor.

Oana Bornaz a multumit juriului si intregii echipe de proiect. “O echipa numeroasa, formata din peste 30 de medici,  cadre universitare, si formatori cu experienta, specialisti in e-Learning si comunicare, profesionisti IT  contribuie la acest proiect de Educatie Medicala in the cloud, accesibil gratuit pentru toti medicii de familie din tara.

Programul de Educatie Medicala Continua www.formaremedicala.ro este un proiect sub egida Societatii Nationale de Medicina a Familei lansat in Martie 2011, prin care medicii de familie isi cresc competentele profesionale in arii de patologie variate, si obtin puncte de Educatie Medicala Continua (EMC) prin cursurile creditate de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Pentru a putea profesa, medicii de familie din Romania trebuie sa acumuleze minim 200 de puncte EMC in ultimii 5 ani din care minimum o treime din cursuri.

Despre FormareMedicala.ro:

FormareMedicala.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Naţionale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind susţinerea educaţiei medicale continue şi creşterea impactului medicului de familie in sistemul medical, spre beneficiul pacienţilor. Mai multe detalii pe: https://www.formaremedicala.ro

Despre Societatea Naţionala de Medicina Familiei:

Societatea Naţionala de Medicina Familiei işi propune ca scop: dezvoltarea şi afirmarea specialitaţii de medicina familiei, reprezentarea, susţinerea şi protejarea intereselor cu caracter profesional, ştiinţific, legislativ, juridic, şi promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judeţele şi peste 6000 de membri. Mai multe pe http://www.snmf.ro

Autor: Alina Popescu

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: