Colegiul Medicilor Bucuresti lanseaza un portal informatic pentru membrii sai

13/01/2020
Colegiul Medicilor Bucuresti lanseaza un portal informatic pentru membrii sai

Colegiul Medicilor Bucuresti lanseaza un portal informatic pentru membrii sai

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/colegiul-medicilor-bucuresti-lanseaza-un-portal-informatic-pentru-membrii-sai/

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) face un pas in fata privind digitalizarea institutiei prin dezvoltarea un portal informatic, astfel incat medicii membri sa poata rezolva online obtinerea documentelor de care au nevoie.

“In urmatoarea perioada fiecare medic, membru al CMMB, va primi un username si o parola, pentru a-si activa contul in portalul Colegiului. Astfel, dupa activarea contului, fiecare medic va putea sa-si vizualizeze istoricul profesional, alaturi de alte informatii utile”, transmite CMMB intr-un comunicat de presa.

De asemenea, platforma informatica permite transmiterea de cereri catre CMMB, precum si atasarea documentelor necesare.

Printre cererile care pot fi transmise dupa activarea contului, sunt incluse:
• cererea pentru obtinerea certificatului de buna practica
• cererea pentru viza anuala
• schimbarea certificatului de membru

“Digitalizarea activitatii Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti a fost unul dintre principalele obiective pentru mine, ca presedinte al Colegiului, si pentru colegii din conducere, respectiv din structura administrativa a institutiei. Iata ca membrii CMMB vor putea rezolva o mare parte din cereri din fata calculatorului sau de pe telefon. Implementarea acestui proiect a fost o masura fireasca, necesara, pentru alinierea activitatii la necesitatile prezentului, astfel incat sa optimizam si sa usuram accesul membrilor Colegiului la o serie de informatii si documente, intr-un timp foarte scurt. Din perspectiva mea institutia Colegiului Medicilor trebuie sa aiba in vedere usurarea interactiunii cu membrii sai, iar debirocratizarea unor activitati este esentiala in acest sens”, a subliniat prof. dr. Catalina Poiana, presedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, potrivit sursei citate.

Platforma informatica a CMMB va urma un proces de imbunatatire continua in perioada urmatoare, prin care vor fi dezvoltate noi module destinate membrilor sai.

Etichete: colegiul medicilor municipiul bucuresti, CMMB, plaforma online medici, documente medici, solicitari documente medici

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: