CJAS Bistrita-Nasaud isi suspenda activitatea dupa depistarea unui focar de Covid-19 printre angajati

12/11/2020

CJAS Bistrita-Nasaud isi suspenda activitatea dupa depistarea unui focar de Covid-19 printre angajati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cjas-bistrita-nasaud-isi-suspenda-activitatea-dupa-depistarea-unui-focar-de-covid-19-printre-angajati/

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Bistrita-Nasaud a decis sa isi suspende activitatea incepand de joi, de la ora 14,00, pana luni, 16 noiembrie, ca urmare a depistarii unui focar de Covid-19 in randul angajatilor.

Pana la momentul transmiterii acestei stiri, 17 angajati au fost confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus, iar alti opt au primit rezultate incerte si vor fi retestati.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Insuficienta cardiaca

“Avand in vedere situatia grava de la nivelul Casei de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud privind depistarea pozitiva a unui numar de 17 salariati cu coronavirus – SARS-CoV-2, precum si a unui numar de 8 salariati depistati incerti, care se vor retesta in data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizarii unui proces de dezinfectie a institutiei prin nebulizare, intrucat exista un mare risc de a se infecta si restul personalului si de a nu se mai putea desfasura activitatea in CAS BN”, se precizeza intr-un comunicat al institutiei.

Potrivit sursei citate, procedura de dezinfectare a sediului va incepe joi, la ora 14,00, iar activitatea va fi suspendata, urmand ca salariatii sa revina la munca luni dimineata.

Etichete: cjas bistrita-nasaud, focar covid-19, focar coronavirus

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Interventie de urgenta care a salvat viata unei paciente cu Covid-19, la Iasi

Cojan (CNAS): Sistemul nostru de sanatate incepe sa se miste

Pacientii cu afectiuni cronice fac apel pentru actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite

Nelu Tataru catre medicii tineri: Urmeaza o perioada frumoasa, in acealasi timp si grea, care o sa va aduca mari satisfactii profesionale

Studiu: Mutatiile virusului SARS-CoV-2 nu ii confera capacitatea de a se propaga mai rapid