Focar de Covid-19 printre angajatii CJAS Bistrita-Nasaud

11/11/2020

Focar de Covid-19 printre angajatii CJAS Bistrita-Nasaud

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/focar-de-covid-19-printre-angajatii-cjas-bistrita-nasaud/

16 angajati ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Bistrita-Nasaud au fost infectati cu noul coronavirus. Dintre acestia, 14 au fost confirmati in ultimele 24 de ore, potrivit Institutiei Prefectului din acest judet.

“Pe fondul actualului context in care anchetele epidemiologice se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare de imbolnaviri, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud va monitoriza suplimentar numarul cazurilor si masurile specifice aplicate in cadrul institutiilor care fac parte din Colegiul Prefectural, Consiliului Judetean si institutiilor subordonate acestuia. Avand in vedere cresterea semnificativa a numarului de imbolnaviri cu SARS-CoV-2, respectiv necesitatea monitorizarii cazurilor in timp real si asigurarii functionarii institutiilor, Institutia Prefectului a solicitat conducerilor institutiilor deconcentrate si altor institutii ale administratiei publice centrale sau judetene ca, incepand de maine, 12 noiembrie 2020, sa comunice zilnic un raport continand situatia imbolnavirilor in randul angajatilor”, scrie intr-un comunicat al Prefecturii.

In ultimele 24 de ore, in Bistrita-Nasaud au fost confirmate 141 de noi cazuri de COVID-19 si doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Etichete: cjas bistrita-nasaud, focar coronavirus, focar cjas

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: