Webinar medical gratuit | Importanta magneziului pentru pacientul cardiovascular

22/06/2020
Webinar medical gratuit | Importanta magneziului pentru pacientul cardiovascular

Webinar medical gratuit | Importanta magneziului pentru pacientul cardiovascular

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-importanta-magneziului-pentru-pacientul-cardiovascular/

Magneziu este un element foarte important pentru activitatea aparatului cardiovascular si pentru structura vasculara. Scaderea aportului acestuia in organism afecteaza nu doar persoanele varstnice, ci si pe cele tinere.

Formare Medicala cu sprijinul Worwag Pharma organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii, pe diverse teme si patologii medicale.

Marti, 23 iunie, ora 19:00, va avea loc un alt webinar de acest fel, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Este vorba de webinarul “Importanta magneziului pentru pacientul cardiovascular”, sustinut de conf. dr. Camelia Diaconu din cadrul UMF Carol Davila, medic la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti si presedinte Uniunea Medicala Balcanica.

Magneziul este un oligoelement esential pentru o multitudine de procese fiziologice. O serie de studii au evidentiat importanta ionului de magneziu pentru sanatatea sistemului cardiovascular. Exista o inter-relatie dovedita stiintific intre deficitul de magneziu si hipertensiunea arteriala, boala cardiaca ischemica, tulburarile de ritm cardiac, afectiuni cu prevalenta crescuta in Romania.

Conf. dr. Camelia Diaconu va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va raspunde, printre altele, la intrebari precum:

Care este legatura dintre magneziu si hipertensiunea arteriala?
Cum intervine magneziul in tulburarile de ritm cardiac?

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de patologia bolilor cardiace din viata de cabinet de zi cu zi.

Accesul la webinarul “Importanta magneziului pentru pacientul cardiovascular” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar importanta magneziului pentru pacientul cardiovascular, dr. camelia diaconu

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: