Webinar gratuit pentru medici: Rolul Benfotiaminei in tratamentul neuropatiei diabetice

13/05/2020
Webinar gratuit pentru medici: Rolul Benfotiaminei in tratamentul neuropatiei diabetice

Webinar gratuit pentru medici: Rolul Benfotiaminei in tratamentul neuropatiei diabetice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-gratuit-pentru-medici-rolul-benfotiaminei-in-tratamentul-neuropatiei-diabetice/

Pe langa patologia Covid-19, nici tratamentul bolnavilor cronici nu trebuie neglijat in aceasta perioada. Ba mai mult, avand in vedere asocierea dintre diverse patologii si infectia cu virusul SARS-CoV-2, ca risc crescut de complicatii severe, necesitatea gasirii unor solutii terapuetice optime este mai stringenta ca oricand pentru medicii curanti.

Neuropatia diabetica este una dintre cele mai grave complicatii ale diabetului si, implicit, un factor de risc crescut in fata noului coronavirus.

De aceea, un tratament optimizat si in conformitate cu ultimele protocoale medicale aplicate in lume, poate face diferenta pentru un pacient cu diabet.

Formare Medicala cu sprijinul Worwag Pharma organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii, pe diverse teme si patologii medicale.

Unul dintre aceste webinarii cu acces gratuit din platforma Zoom, va avea loc astazi – joi, 14 mai, ora 19:00.

Este vorba de webinarul “Rolul Benfotiaminei in tratamentul neuropatiei diabetice”, sustinut de prof. univ. dr. Alin Stirban, medic sef de la clinica Internistische Fachklinik Dr. Steger din Nürnberg, Germania.

Benfotiamina este un precursor al tiaminei (vitaminei B1) cu o biodisponibilitate ridicata. Ea joaca un rol important in tratamentul in monoterapie sau combinat cu alte substante al neuropatiei diabetice (ND).

Reputatul profesor Alin Stirban va fi online, in dialog cu medicii de familie din Romania, explicand particularitatile acestei solutii terapeutice.

De altfel, doctorii romani care vor participa la acest webinar, vor avea sansa de a adresa si intrebari legate de patologia bolilor diabetice din viata de cabinet de zi cu zi.

Accesul la webinarul “Rolul Benfotiaminei in tratamentul neuropatiei diabetice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medici, webinar gratuit, tratament neuropatia diabetica, tratament benfotiamina, rolul benfotiaminei in tratamentul neuropatiei diabetice

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: