53 de cazuri de varicela de la inceputul anului, in Gorj

12/02/2020
53 de cazuri de varicela de la inceputul anului, in Gorj

53 de cazuri de varicela de la inceputul anului, in Gorj

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/53-de-cazuri-de-varicela-de-la-inceputul-anului-in-gorj/

De la inceputul anului si pana in prezent, in judetul Gorj s-au inregistrat peste 50 de cazuri de varicela in mai mai multe scoli si gradinite, transmit reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.

Potrivit unui comunicat al institutiei, cele mai multe cazuri au fost inregistrate la o gradinita cu program prelungit din Targu Jiu.

Continut educational:

“In perioada ianuarie – februarie au fost inregistrate urmatoarele cazuri de varicela: la Gradinita cu Program Prelungit ‘Lumea Copiilor’ – un numar de 25 de cazuri, a fost deschis focar in data de 10 februarie, un caz la Gradinita cu Program Prelungit numarul 1 din Targu Jiu, 4 cazuri la Gradinita cu Program Prelungit ‘Scufita Rosie’, 10 cazuri la Gradinita cu Program Prelungit numarul 8, un caz la Cresa numarul 8 din municipiu, 10 cazuri la Scoala Generala Runcu si 2 cazuri la Colegiul National ‘Spiru Haret’. Totalul cazurilor inregistrate de la inceputul anului este de 53”, a declarat Carmen Ivanov , directorul executiv DSP Gorj, potrivit sursei citate,

DSP Gorj a luat masurile necesare, monitorizand in permanenta colectivitatile de copii si tine legatura cu unitatile de invatamant, cu medicii si asistentii din cabinetele medicale scolare.

Etichete: varicela, simptome varicela, varicela la copii, varicela la adulti

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: