Ziua Mondiala a Sanatatii | Nelu Tataru: Am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare

07/04/2020

Ziua Mondiala a Sanatatii | Nelu Tataru: Am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ziua-mondiala-a-sanatatii-nelu-tataru-am-convigerea-ca-impreuna-vom-trece-si-peste-aceasta-provocare/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, transmis, marti, de Ziua Mondiala a Sanatatii, un mesaj de apreciere si incredere colegilor de breasla, medicilor, asistentilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus in asigurarea asistentei medicale, precum si pentru celelalte categorii de personal care lucreaza in unitatile sanitare, serviciile de ambulanta, directiile de sanatate publica, Ministerul Sanatatii si care fac posibila functionarea acestora.

“Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada, dar am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare. Personalul din sistem a stiut sa se mobilizeze si sa isi adune fortele atunci cand a fost nevoie. Stim sa ne ne onoram meseria!

Continut educational:

Demnitarul a mai precizat ca anul acesta salutam activitatea asistentilor medicali si moaselor si a sublinat rolul vital pe care acestia il joaca in mentinerea sanatatii.

“Ne dorim deschiderea sistemului sanitar romanesc catre lume. Consideram ca pacientii romani trebuie sa fie in centrul sistemului si au dreptul la tratamente de ultima generatie la fel ca cele asigurate pacientilor din Europa, iar cadrele medicale merita conditii de lucru, similare cu cele asigurate in tarile dezvoltate ale lumii. Facem eforturi constante pentru a atinge aceste deziderate, umar la umar- autoritati si societate. La multi ani! Romania are nevoie de noi! Fiecare viata salvata conteaza!”, a mai transmis Nelu Tataru, marti, 7 aprilie, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

Etichete: ziua mondiala a sanatatii, cadre medicale, personal medical, 7 aprilie, nelu tataru

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Lista statelor in cazul in care se impune carantina la domiciliu pentru 14 zile

Medicii care trateaza pacientii cu Covid-19 sunt ingrijorati de criza unor medicamente esentiale

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford genereaza raspuns imun la persoanele in varsta

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19 | Chirurgul Dumitru Octavian Unc a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirs

Medic la Institutul ‘Matei Bals’: Panica nu duce la nimic bun