Zilele Medicale Satmarene – 3 – 5 octombrie 2013

04/10/2013

Zilele Medicale Satmarene – 3 – 5 octombrie 2013

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/zilele-medicale-satmarene-3-5-octombrie-2013/

Zilele Medicale Satmarene – 3 - 5 octombrie 2013In perioada 3-5 octombrie 2013 se va desfasura la Satu Mare cea de-a X-a editie a Zilelor Medicale Satmarene. Evenimentul va reuni 70 de profesionisti din tara si strainatate. In cele trei zile de manifestari, vor fi prezentate 50 de lucrari de specialitate. Intre invitatii de onoare, vor fi medici din Elvetia, Austria, Ungaria si Israel.

Evenimentul Zilele Medicale Satmarene reuneste toate specializarile medicale

Ceea ce aduce nou evenimentul este ca reuneste profesionisti din toate ariile de specialitate.

Mai mult, in cadrul manifestarilor va avea loc o sectiune de istorie medicala.

“Vor fi conferinte din toate domeniile de specialitate medicala si, ca noutate, la initiativa Departamentului Seniori al Colegiului Medicilor vom avea o sectiune de istorie medicala, care suntem convinsi ca va readuce la viata evenimente ale vietii medicale satmarene, si nu numai surprinzatoare pentru multi dintre noi”, a precizat dr. Calin Bumbulut, presedintele Colegiului Medicilor Satu Mare.

Una din cele mai bune reviste medicale la Satu Mare

Prof.dr. Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor din Romania apreciaza revista medicala pe care o editeaza profesionistii din sanatate de la Satu Mare, calificand-o drept una dintre cele mai bune reviste de specialitate din tara.

“Medicii, in continuare, in conditii grele reusesc sa gaseasca putere si sa ajunga la a X-a editie a unei manifestari stiintifice intr-un colt de tara, manifestari stiintifice de o mare calitate. In plus, as vrea sa spun ca Satu Mare scoate una dintre cele mai bune reviste medicale din Romania”, a declarat prof.dr. Vasile Astarastoae.

Diplome de excelenta la finalul conferintelor

In cadrul Zilelor Medicale Satmarene vor fi acordate diplome de excelenta primelor cinci lucrari votate de medici. Persoanele care au sprijinit organizarea evenimentului vor primi diplome de onoare.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: