Webinar medical | Vitamina D – Hormon cheie in modularea raspunsului imun uman

04/11/2020

Webinar medical | Vitamina D – Hormon cheie in modularea raspunsului imun uman

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-vitamina-d-hormon-cheie-in-modularea-raspunsului-imun-uman/

Societatea Romana de Psihoneuroendocrinologie isi propune in fiecare an sa aduca in fata medicilor o problematica actuala si sa gaseasca impreuna solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii si a raspunsului terapeutic la pacientii cu diverse patologii endocrine.

Astfel, medicii de familie sunt invitati sa participe la un webinar exclusivist care raspunde prin invitatii de elita cu argumente solide la intrebarile medicilor specialist endocrinologi si generalisti in tratarea bolilor autoimune endocrine si nu numai.

Webinarul “Vitamina D – Hormon cheie in modularea raspunsului imun uman” face parte din programul Simpozionului national de Psihoneuroendocrinologie, editia 23, si va avea loc, vineri, 6 noiembrie, ora 17:00, cu acces gratuit din platforma zoom.

Webinarul va fi sustinut de:

Leonidas H. Duntas –  Profesor de Medicina Interna si Endocrinologie la Universitatea din Ulm, Germany si Secretar al European Thyroid Association (ETA). Principalul sau domeniu de interes si de cercetare este tiroidologia clinica, cu o atentie deosebita asupra impactului mediului, in special al seleniului oligoelementului, asupra functiei tiroidiene, tiroiditei si cancerului.

Natalia Cucu –  Profesor de Genetica Medicala in cadrul facultatii de Biologie al Universitatii Bucuresti cu specilalizarea Genetica Medicala , Farmacogenetica si farmacogenomica/Nutrigenetica si Nutrigenomica. Doamna Profesor este pionier la epigeneticii medicale in Romania acordand un un interes deosebit bio-marker-ilor genetici si epigenetici in laboratorul de biologie moleculara.

Accesul la webinarul “Vitamina D – Hormon cheie in modularea raspunsului imun uman” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar vitamina D hormon cheie in modularea raspunsului imun uman, vitamina d

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: