Webinar medical | Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021

01/10/2020

Webinar medical | Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-despre-gripa-si-profilaxia-gripei-in-sezonul-2020-2021/

Sezonul gripal 2020-2021 va reprezenta o provocare pentru sanatatea publica avand in vederea evolutia pandemiei de Covid-19.

Suprapunerea unei epidemii de gripa peste pandemie ar reprezinta o povara suplimentara peste sistemul sanitar romanesc fapt ce ar putea duce la o suprasolicitare si depasire a resurselor spitalicesti de tratare a cazurilor grave.

Formare Medicala, cu sprijinul Sanofi, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021”, sustinut de Dr. Gindrovel Dumitra, medic primar Medicina de Familie, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din Ministerul Sanatatii, instructor-formator Medicina de Familie, coordonator al Grupului de Vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF).

Webinarul va avea loc, miercuri, 07 octombrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Gindrovel Dumitra va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va oferi date si informatii de ultima ora care subliniaza importanta vaccinarii antigripale ca cea mai eficace interventie de sanatate publica care poate fi aplicata in aceasta perioada, in absenta unui vaccin disponibil pentru infectia cu virusul SARS CoV-2.

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021, dr. gindrovel dumitra

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: