Webinar | Ionul de magneziu – indispensabil pentru viata, insuficient in alimentatie, disponibil in farmacii

17/11/2020
Webinar | Ionul de magneziu – indispensabil pentru viata, insuficient in alimentatie, disponibil in farmacii

Webinar | Ionul de magneziu – indispensabil pentru viata, insuficient in alimentatie, disponibil in farmacii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-ionul-de-magneziu-indispensabil-pentru-viata-insuficient-in-alimentatie-disponibil-in-farmacii/

Daca in anii 1900-1908, aportul zlinic de magneziu era de 475-500 mg, in anii 1990-2002 a ajuns la 175-225 mg. Agricultura moderna, care foloseste fertilizatori, pesticide si insecticide, a contribuit la diminuarea surselor de magneziu.

Si procesarea alimentelor indeparteaza magneziul. Un exemplu este transformarea fainei integrale in faina alba, prin care se pierde 85% din cantitatea de magneziu.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Ionul de magneziu – indispensabil pentru viata, insuficient in alimentatie, disponibil in farmacii”, sustinut de Conf. Dr. Paul J. Porr – Spital Polisano / Medlife.

Webinarul va avea loc, joi, 19 noiembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Obiectivele webinarului:

1. Ce implicatii multiple are deficitul de magneziu in patologie
2. Etiopatogenia deficitului de magneziu
3. Solutii pentru tratarea deficitului de magneziu

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de subiectele abordate in cadrul intalnirii.

Accesul la webinarul “Ionul de magneziu – indispensabil pentru viata, insuficient in alimentatie, disponibil in farmacii”, este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar ionul de magneziu – indispensabil pentru viata, insuficient in alimentatie, disponibil in farmacii,

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. doina stanislav says:

    Buna seara,
    Am pierdut webinarul “Ionul de magneziu” . Este posibil să urmăresc o înregistrare?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: