Webinar | Importanta functiei hepatice, in general, si in contextul epidemiologic actual, din perspectiva medicului infectionist

02/11/2020

Webinar | Importanta functiei hepatice, in general, si in contextul epidemiologic actual, din perspectiva medicului infectionist

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-importanta-functiei-hepatice-in-general-si-in-contextul-epidemiologic-actual-din-perspectiva-medicului-infectionist/

Ficatul este un organ complex ce desfasoara o multitudine de functii. Pentru mentinerea unei functii hepatice optime, medicul curant trebuie sa realizeze o diferentiere corecta intre fitomedicamente si suplimentele alimentare si astfel, sa aplice solutia terapeutica potrivita pentru evolutia favorabila a pacientului.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Importanta functiei hepatice, in general, si in contextul epidemiologic actual, din perspectiva medicului infectionist’’ sustinut Dr. Valeriu Gheorghita, asistent universitar, medic primar Boli Infectioase – Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” Bucuresti.

Webinarul va avea loc, joi, 05 noiembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Dr. Valeriu Gheorghita va fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda teme precum:

1. Complexitatea functiei hepatice – minimalizata de cele mai multe ori. De ce?
2. Limitele suportului adjuvant hepatic bazat pe argumente stiintifice, nu comerciale

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Importanta functiei hepatice, in general, si in contextul epidemiologic actual, din perspectiva medicului infectionist” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar pentru medici, webinar importanta functiei hepatice, in general, si in contextul epidemiologic actual, din perspectiva medicului infectionist

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: