Webinar gratuit | Sesiunea II – Diabetul zaharat tip 2, pre-diabet si/sau sindrom metabolic

22/02/2021
Webinar gratuit | Sesiunea II – Diabetul zaharat tip 2, pre-diabet si/sau sindrom metabolic

Webinar gratuit | Sesiunea II – Diabetul zaharat tip 2, pre-diabet si/sau sindrom metabolic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-gratuit-sesiunea-ii-diabetul-zaharat-tip-2-pre-diabet-si-sau-sindrom-metabolic/

Marti, 23 februarie, incepand cu ora 19:00, are loc cea de-a doua sesiune a webinarului “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara”, eveniment creditat cu puncte EMC, ce se adreseaza profesionistilor din domeniul sanatatii, in special medicilor de familie.

Sesiunea de saptamana aceasta, ce poate fi accesata gratuit din platforma zoom, se numeste: Diabetul zaharat tip 2, pre-diabet si/sau sindrom metabolic.

Lectorii acestei sesiuni sunt: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daciana Toma.

Temele de discutie vor fi:

· Criterii de diagnostic: diabet si pre-diabet
· Factori de risc pentru tulburarile metabolismului glucidic
· Criterii de screening pentru diabetul zaharat / pre-diabet
· Rolul HbA1c si corelatia HbA1C cu media glicemiei plasmatice
· Diabetul zaharat tip 2 – tinte de control multifactorial
· Diabetul zaharat tip 2 – principii de monitorizare si tratament

IMPORTANT:
Inscrierea la webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” s-a facut o singura data pentru toate cele 4 sesiuni, respectiv inainte de prima sesiune.

Astfel, la sesiunea de marti, 23 februarie, ora 19:00Diabetul zaharat tip 2, pre-diabet si/sau sindrom metabolic, accesul este liber pentru toti medicii doritori, insa creditele EMC (6) vor fi obtinute la finalul webinarului doar catre profesionistii care s-au inscris de la prima sesiune si le-au accesat pe toate cele patru.

Diabetul zaharat tip 2 si abordarea integrata a pacientului

Emailul cu detaliile privind sesiunile viitoare va fi primit doar de catre medicii care au accesat prima sesiune a webinarului.

Webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” este organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) cu spriinul AstraZeneca.

Etichete: webinar medical, webinar medical gratuit, puncte EMC pentru medicii de familie, webinarul abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: