Webinar gratuit pentru medici | Rolul Acidului Alfa Lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice

27/05/2020
Webinar gratuit pentru medici | Rolul Acidului Alfa Lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice

Webinar gratuit pentru medici | Rolul Acidului Alfa Lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-gratuit-pentru-medici-rolul-acidului-alfa-lipoic-in-tratamentul-neuropatiei-diabetice/

Una dintre cele mai frecvente complicatii microvasculare in cazul pacientilor cu diabet zaharat este neuropatia diabetica.

Se estimeaza ca aproximativ 60% dintre persoanele cu diabet zaharat pot dezvolta neuropatie diabetica la un moment dat. De altfel, diabetul este un factor de risc si in fata infectiei cu noul coronavirus.

De aceea, un tratament individualizat si o monitorizare atenta din partea medicul curant, pot face o diferenta importanta privind calitatea vietii in cazul pacientilor aflati la risc.

Formare Medicala cu sprijinul Worwag Pharma organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii, pe diverse teme si patologii medicale.

Joi, 28 mai, ora 19:00, va avea loc un alt webinar de acest fel, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Este vorba de webinarul “Rolul Acidului alfa lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice”, sustinut de prof. univ. dr. Alin Stirban, medic sef de la clinica Internistische Fachklinik Dr. Steger din Nürnberg, Germania.

Acidul alfa lipoic (AAL) este un antioxidant puternic folosit in tratamentul diverselor patologii, inclusiv in cazul neuropatiei diabetice (ND). Mai multe studii clinice realizate pana in prezent demonstreaza efectele benefice ale AAL in tratamentul acestei complicatii a diabetului zaharat.

Profesor Alin Stirban va fi online, in dialog cu medicii din Romania, explicand particularitatile acestei solutii terapeutice in cazul pacientilor care au dezvoltat neuropatie diabetica.

De altfel, profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de patologia bolilor diabetice din viata de cabinet de zi cu zi.

Accesul la webinarul “Rolul Acidului alfa lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (Aici)
2. Inregistrarea la webinar (Aici)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: neuropatioa diabetica, tratament neuropatia diabetica, webinar pentru medici, webinar gratuit medici, evenimente medicale online, prof. dr. alin stirban

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: