Vlad Voiculescu: S-a ajuns prea departe cu violenta si agresivitatea la adresa medicilor

30/03/2021
Vlad Voiculescu: S-a ajuns prea departe cu violenta si agresivitatea la adresa medicilor

Vlad Voiculescu: S-a ajuns prea departe cu violenta si agresivitatea la adresa medicilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vlad-voiculescu-s-a-ajuns-prea-departe-cu-violenta-si-agresivitatea-la-adresa-medicilor/

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca s-a ajuns prea departe, in special cu violenta si agresivitatea la adresa medicilor si a personalului din spitale din mai multe locuri din tara.

“In calitate de ministru al Sanatatii, sunt consternat si oarecum furios si nu din cauza protestelor in sine, pentru ca acestea pot avea justificari si stim ca au justificari, pot avea justificari personale, dar cred ca s-a ajuns ceva cam departe. S-a ajuns prea departe in special cu violenta si agresivitatea la adresa medicilor si a personalului din spitale in mai multe locuri din tara”, a declarat Ministrul Sanatatii.

Potrivit demnitarului, ceea ce s-a intamplat la unele spitale din tara nu este acceptabil nici in razboaie.

“Lucrul acesta nu este acceptabil nici in razboaie. Nu se atinge nimeni de medici, infirmieri, asistente, in general de cei care poarta haina alba si au grija de cei care au nevoie, care au cea mai mare nevoie. Cei care au fost azi noapte in curti ale spitalelor, la Bacau, la Galati si nu numai, as spune ca au gresit. (…) In aceste spitale sunt tratati semeni de-ai lor, sunt tratati oameni care au neaparata nevoie de ingrijire medicala. Sunt oameni in ATI care incearca sa se lupte pentru propria viata si de multe ori in fata spitalelor sau chiar in curtea spitalelor sunt apartinatorii acestor oameni care asteapta vesti bune. Cu siguranta nu asteapta ca cei care ar trebui sa se concentreze pe a-i salva, de a-i ajuta sa fie injurati, sa fie invinovatiti de lucruri care nu au nicio legatura cu realitatea” a mai precizat Vald Voiculescu.

Etichete: vlad voiculescu, agresivitate la adresa medicilor, proteste restrictii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: