Vlad Voiculescu: Nu sunt necesare adeverinte medicale de la medicul de familie pentru inceperea scolii

05/02/2021

Vlad Voiculescu: Nu sunt necesare adeverinte medicale de la medicul de familie pentru inceperea scolii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vlad-voiculescu-nu-sunt-necesare-adeverinte-medicale-de-la-medicul-de-familie-pentru-inceperea-scolii/

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca nu este necesara nicio adeverinta de la medicul de familie pentru inceperea scolii.

“Am primit mai multe mesaje de la medici de familie carora le sunt solicitate acum adeverinte. Nu sunt necesare adeverinte medicale de la medicul de familie pentru inceperea scolii”, a precizat ministrul, vineri, intr-o conferinta publica.

Totodata, el a afirmat spune ca este necesar ca parintii sa isi exprime acordul informat cu privire la testarea copiilor in unitatile de invatamant si a adaugat ca pe paginile de internet ale Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii va exista un formular tip pentru exprimarea acordului.

“Este necesar din partea parintilor sa isi exprime acordul informat cu privire la testare si va exista pe pagina Ministerului Educatiei si Sanatatii un formular tip pentru exprimarea acordului pentru testare. Este important, pentru ca doar testand putem sa pastram pe toata lumea in siguranta”, a mai adaugat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Potrivit demnitarului, in scoli vor exista si teste antigen.

Etichete: adeverinte inceperea scolii, adeverinte de la medicul de familie, acord testare elevi covid, teste covid in scoli

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Radu Ganescu: Siguranta pacientului, un subiect uitat o lunga perioada de timp

Medicii din centrele de vaccinare isi primesc salariile restante din august

CMR cere eforturi din partea tuturor factorilor pentru a asigura nasteri in siguranta

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Dr. Catalina Poiana: Am ales profesia de medici pentru ca punem pacientul mai presus de orice