Victor Costache, audiat in comisiile parlamentare

19/02/2020
Victor Costache, audiat in comisiile parlamentare

Victor Costache, audiat in comisiile parlamentare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/victor-costache-audiat-in-comisiile-parlamentare/

Fostul si actualul ministru propus al Sanatatii, Victor Costache, este audiat, miercuri, in comisiile parlamentare de specialitate pentru aprobarea componentei Guvernului Orban II.

La audieri, el a precizat, printre altele, ca demitere din functia de sef de sectie a profesorului Mircea Beuran nu ii apartine, aceasta fiind luata de catre managerul Spitalului de Urgenta Floreasca.

“Demiterea din functia de sef de sectie a domnului profesor Beuran nu imi apartine. Probabil nu cunoasteti foarte bine modul in care functioneaza spitalele din sistemul public din Romania. (…) Domnul profesor Beuran a fost demis de managerul Spitalului Floreasca. Niciodata nu l-am acuzat pe profesorul Beuran, am spus ca este o ancheta in curs si ca asteptam rezultatele anchetei”, a explicat ministrul propus, citat de Agerpres.

Continut educational:

Vizavi de situatia create de noul coronavirus din China, Costache a subliniat ca in Romania nu exista niciun pacient infectat.

“Este o amenintare serioasa la nivel global si vreau sa va asigur ca inca de la sfarsitul lunii decembrie am facut un grup de lucru. (…) Vreau sa informez si sa asigur populatia ca in acest moment nu avem niciun pacient infectat cu coronavirus”, a precizat Costache, adaugand ca acest lucru se datoreaza si “masurilor ferme” care au fost luate.

Etichete: victor costache, ministrul sanatatii, mircea beuran, coronavirus china

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: