Vicepresedintele Academiei Romane: Nu avem timp de descurajari, de lasat garda jos. Trebuie sa luptam

13/11/2020

Vicepresedintele Academiei Romane: Nu avem timp de descurajari, de lasat garda jos. Trebuie sa luptam

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/vicepresedintele-academiei-romane-nu-avem-timp-de-descurajari-de-lasat-garda-jos-trebuie-sa-luptam/

Victor Voicu, vicepresedintele Academiei Romane, Victor Voicu, spune ca umanitatea se confrunta cu o mare criza, iar poporul roman trebuie aparat. In opinia sa, actuala criza este probabil fara precedent.

“Ne aflam intr-o mare criza a lumii, iar poporul roman trebuie aparat. Trebuie aparat cu tot ce avem ca resurse: morale, intelectuale, financiare, economice si sa fim coerenti si puternici. Nu avem timp de depresii, de lasat garda jos, nu avem timp de descurajari, nu avem timp de intristari, nu avem timp nici sa murim. Trebuie sa luptam, pentru ca telul este formidabil, este extraordinar, este probabil fara precedent.”, a declarat vicepresedintele Academiei Romane, Victor Voicu, citat de Agerpres.

El a mai afirmat ca in situatia actuala trebuie sa se faca apel la ratiune si natiune.

“Suntem intr-o situatie in care trebuie sa facem apel la ratiune, la fortele cele mai performante ale natiunii noastre. Deci, ratiune si natiune. Aceste lucruri ne pot duce la succes, dar trebuie perseverenta pentru ca drumul nu este scurt. Mai dureaza”, a mai sustinut academicianul, potrivit sursei citate.

 

Etichete: pandemie covid romania, depresie pandemie, lupta pandemie,

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

 1. Michael Molnar says:

  Buna ziua,
  absolut , dar se pare ca au mai ramas prea putini cetateni “patrioti” sensibili si inteligenti , dar si cu un curaj civic pentru a lupta.

  Cei din generatia Domnului Victor Voicu si zece ani mai “tineri” am primit o alta educatie, am fost constientizati de rolul pe care il jucam fiecare intro_societate( fie de ordin politic socialist sau capitalist)
  De treizeci de ani nu se mai pune accet pe valorile esentiale pentru o societate formata, care de fapt putea fii mai departe condusa pe o fundatie deja consolidata din punct de vedere al stiintei, artelor, sportului si chiar al economiei.
  Nu doresc continuare si aprofundare ” filozofica”. Datele istorice si contemporane stau la indemina fiecaruia interesat sa cunouasca “Realitatea Romaneasca”
  Cu stima

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: