Uniunea Medicala Balcanica a lansat o platforma de e-Learning pentru medicii romani

17/03/2020
Uniunea Medicala Balcanica a lansat o platforma de e-Learning pentru medicii romani

Uniunea Medicala Balcanica a lansat o platforma de e-Learning pentru medicii romani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/uniunea-medicala-balcanica-a-lansat-o-platforma-de-e-learning-pentru-medicii-romani/

Uniunea Medicala Balcanica (Sectia Nationala Romana), a lansat www.umbalk.ro, o platforma de e-Learning cu cursuri EMC online pentru toti medicii din Romania.

In contextul actualei situatii, care impune distantarea sociala ca masura de limitare a raspandirii COVID-19, lansarea unei platforme de e-Learning este utila pentru toti specialistii din domeniul sanatatii.

Astfel, plaforma lansata la inceputul acestei saptamani, www.umbalk.ro, pune la dispozitia medicilor romani, absolut gratuit, cursuri creditate EMC cu teme interesante si diverse. Primele cursuri accesibile pe platforma abordeaza problema biofactorilor si rolul acestora in patologia umana.

“Portalul www.umbalk.org este dedicat educatiei medicale continue a medicilor de diverse specialitati, folosind metode moderne de invatare online. Prin parcurgerea cursurilor online de pe platforma www.umbalk.ro medicii beneficiaza de acces la informatie stiintifica de calitate actualizata, conform celor mai noi ghiduri si practici medicale internationale. Materialele cursurilor sunt redactate de experti in domeniul respectiv, cadre didactice cu o bogata activitate si expertiza. In urma finalizarii fiecarui curs si autoevaluarii online, medicii obtin certificatul de absolvire a cursului cu creditele EMC aferente”, a declarat Conf. Dr. Camelia Diaconu, presedinte Uniunea Medicala Balcanica, potrivit unui comunicat de presa.

Acest proiect de e-Learning este sprijinit de Wörwag Pharma. 

Uniunea Medicala Balcanica este o organizatie medicala internationala non-guvernamentala, avand ca scop principal stabilirea de relatii profesionale intre medici, farmacisti, alti oameni de stiinta si dezvoltarea cercetarii stiintifice medicale fundamentale si clinice in tarile balcanice.

Etichete: Uniunea Medicala Balcanica, cursuri pentru medici, EMC, rol biofactori

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: