Uniformizarea programelor de lucru nu afecteaza unitatile medicale

16/02/2012

Uniformizarea programelor de lucru nu afecteaza unitatile medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/uniformizarea-programelor-de-lucru-nu-afecteaza-unitatile-medicale/

unitati medicale exceptie de la uniformizarea programuluiInstitutiile de invatamant, unitatile medicale, de urgenta si de interventie nu intra sub incidenta uniformizarii programelor de lucru in administratia centrala dispuse de premierul Mihai-Razvan Ungureanu, anunta Agerpres.

“Secretariatul General al Guvernului a transmis vineri, 10 februarie 2012, o circulara catre ministere si institutiile din Aparatul de lucru al Guvernului, prin care a solicitat dispunerea masurilor necesare pentru instituirea programului de lucru care se va desfasura de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:00, atat in cadrul ministerelor cat si in cadrul institutiilor publice aflate in subordine. In circulara s-a precizat ca activitatea de relatii cu publicul se va desfasura cu respectarea dispozitiilor legale”, sustin reprezentantii SGG.

“Mentionam ca aceasta solicitare nu vizeaza activitatea institutiilor de invatamant, a unitatilor medicale, de urgenta si de interventie”, a completat sursa citata.

Pana in prezent, programul de lucru al ministerelor si al institutiilor publice din subordinea acestora era stabilit de catre fiecare institutie prin dispozitii interne.

Autor: Pagina Medicala

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: