Un spital din Romania, nominalizat pentru premiul “Cel mai bun spital din partea Europe Bussiness Assembly (EBA)”

27/02/2015

Un spital din Romania, nominalizat pentru premiul “Cel mai bun spital din partea Europe Bussiness Assembly (EBA)”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-spital-din-romania-nominalizat-pentru-premiul-cel-mai-bun-spital-din-partea-europe-bussiness-assembly-eba/

Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti - CopySpitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, reprezentat de Acad. Dan Mircea Enescu, in calitate de manager, a fost nominalizat de catre Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie pentru premiul “Cel mai bun spital”. Decernarea distinctiilor va avea loc in cadrul Achievements Forum pe data de 21 aprilie 2015, in Londra.

 “Spitalul nostru a fost nominalizat in urma unor sondaje statistice, date obtinute de la conferinte si corporatii, media de specialitate, expozitii medicale etc. La selectie s-a tinut seama de inalta calificare a personalului, dotarea institutiei cu echipamente moderne, declaratii pozitive ale pacientilor, acreditari nationale si internationale si punerea in aplicare a unor noi metode si tehnologii de tratament”, a subliniat Acad. Dan Mircea Enescu.

Tot in cadrul aceleiasi manifestari Acad. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de catre Comitetul Socrate pentru premiul international “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoastere a excelentei reputatii, a experientei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure si eficiente) si a managementului de succes. In virtutea acestei nominalizari, Acad. Dan Mircea Enescu va figura in “Almanahul Socrate”, pe site-ul EBA.

Europe Business Assembly va premia pe 21 aprilie, in cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezenati ai medicinei, stiintei si economiei.

Achievements Forum este o platforma interactiva de colaborare internationala. La eveniment participa oameni de afaceri, finantatori, diplomati, lideri ai camerelor de comert, asociatii de afaceri si sindicate profesionale din peste 60 de tari.

European Business Assembly este o corporatie independenta de colaborare economica, sociala si umanitara si a fost fondata in Oxford, Marea Britanie in anul 2000.

Se estimeaza ca in primavara acestui an, lucrarile la Centrul de chirurgie cardiovasculara si Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” vor fi finalizate.

Ministerul Sanatatii a deblocat 119 posturi pentru acest centru.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial