Un procent de 30 – 35% dintre persoane ezita sau amana decizia de vaccinare

06/01/2021

Un procent de 30 – 35% dintre persoane ezita sau amana decizia de vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-procent-de-30-35-dintre-persoane-ezita-sau-amana-decizia-de-vaccinare/

In momentul de fata, studiile arata ca exista un procent cuprins intre 30% si 35% de persoane care ezita sau doresc sa amane vaccinarea anti-Covid. In context, medicul Valeriu Gheorghita a subliniat ca este nevoie de continuarea campaniei de comunicare si informare.

Continut educational:

“Studiile din momentul de fata arata un procent de circa 30 – 35% dintre persoane care ezita sau doresc sa amane decizia in ceea ce prieste vaccinarea. Cred ca in acest caz este important sa continuam demersurile de comunicare si de informare, pentru ca decizia de a amana sau ezitarea nu reprezinta un refuz, ci reprezinta o nevoie reala de mai multa informare pe tema acestui subiect”, a declarat, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea anti-COVID, dr. Valeriu Gheorghita, citat de Agerpres.

Potrivit medicului militar, personalul medical care nu doreste deocamdata sa se imunizeze cu siguranta ‘are niste motive’ pentru acest lucru.

Etichete: decizie de vaccinare anti-covid, vaccinare populatie anti-covid

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala