Un medic de la Ambulanta Olt a murit dupa ce a fost infectat cu Covid-19

15/06/2020
Un medic de la Ambulanta Olt a murit dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Un medic de la Ambulanta Olt a murit dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-medic-de-la-ambulanta-olt-a-murit-dupa-ce-a-fost-infectat-cu-covid-19/

Un medic in varsta de 51 de ani de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) Olt, confirmat cu Covid-19 in luna mai, a murit, luni, la Institutul National de Boli Infectioase ‘Matei Bals’, potrivit cancelariei prefectului judetului Olt.

Medicul avea mai multe comorbiditati, respectiv obezitate, diabet zaharat de tip 2, hipertensiune arteriala. El avea domiciliul in judetul Valcea, iar dupa confirmarea infectarii cu noul coronavirus a fost internat la o unitate medicala din Valcea, de unde a fost transferat, in stare grava, pe 25 mai, la Institutul ‘Matei Bals’, relateaza Agerpres.

Incepand din 18 mai, la Ambulanta Olt au fost inregistrate 21 de cazuri de Covid-19 in randul angajatilor, medici, asistenti, ambulantieri, precum si sase cazuri de contaminare in randul unor contacti ai acestora. In acest caz este in curs si o ancheta a procurorilor.

Etichete: deces medic covid-19, deces cadre medicale covid-19, personal medical infectat coronavirus, serviciul de ambulanta olt

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: