Un alt medic din Romania a pierdut lupta cu Covid-19

28/04/2020

Un alt medic din Romania a pierdut lupta cu Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-alt-medic-din-romania-a-pierdut-lupta-cu-covid-19/

Un medic de la Spitalul Municipal Brad a decedat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta este al treilea medic care a murit din aceasta cauza, in Romania, in ultimele zile.

Medicul, in varsta de 70 de ani, lucra la sectia de Medicina Interna si ar fi urmat sa iasa la pensie la data de 1 mai.

Doctorita a condus sectia Medicina Interna la spitalul din Brad pana la varsta de 65 de ani, dar pentru ca avea doctoratul in medicina, a putut sa-si continue activitatea pana la varsta de 70 de ani.

Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, informatie confirmata si de conducerea unitatii medicale.

“Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, dupa o lunga suferinta la sectia ATI a unui spital clujean, a pierdut, in seara zilei de 27 aprilie, lupta cu necrutatorul COVID-19. A fost un om deosebit si un profesionist desavarsit, dar mai ales un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace”, a scris Florin Cazacu, primarul Municipiului Brad, pe pagina sa de Facebook.

Etichete: deces medic covid-19, cadre medicale covid-19, personal medical teste coronavirus, decese covid-19, spitalul municipal brad

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: