UMF “Victor Babes” Timisoara a obtinut certificarea pentru serviciile oferite de CCOC

18/02/2022

UMF “Victor Babes” Timisoara a obtinut certificarea pentru serviciile oferite de CCOC

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/umf-victor-babes-timisoara-a-obtinut-certificarea-pentru-serviciile-oferite-de-ccoc/

Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara este prima universitate de medicina din Romania care a obtinut o acreditare din partea Colegiului Psihologilor din Romania pentru serviciile oferite de Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC) din cadrul unitatii de invatamant.

“Pentru ca suntem permanet preocupati de performanta profesionala, universitatea noastra a facut toate demersurile necesare acreditarii si certificarii serviciilor oferite de CCOC de catre Colegiul Psihologilor din Romania (CPR). Altfel, suntem prima universitate de medicina din Romania care a primit din partea CPR aceasta certificare. Acest lucru inseamna ca prestarea serviciilor psihologice, dotarea tehnica si metodologica, conditiile de spatiu, precum si competenta profesionala a psihologilor, sunt certificate si avizate de catre CPR.”, scrie intr-o informare a CCOC din cadrul UMF Victor Babes Timisoara.

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC) este o structura suport ce functioneaza in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, cu rolul de a sprijini acomodarea studentilor la mediul universitar, prin consiliere educationala si consiliere psihologica.

Etichete: UMF “Victor Babes” Timisoara, Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC), Colegiul Psihologilor din Romania

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: