UMF Cluj acorda consiliere psihologica pentru personalul medical

06/04/2020

UMF Cluj acorda consiliere psihologica pentru personalul medical

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/umf-cluj-acorda-consiliere-psihologica-pentru-personalul-medical/

Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’ a anuntat ca acorda consiliere psihologica pentru cadrele medicale pentru depasirea situatiei actuale, in contextul pandemiei Covid-19.

Continut educational:

“Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’ Cluj-Napoca continua sa sustina profesionistii din sanatate oferind suport psihologic. In aceasta perioada, in care contributia fiecaruia dintre noi este importanta pentru depasirea situatiei generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’ Cluj-Napoca sprijina personalul medical si prin specialistii sai din cadrul Centrului de Consiliere Psihologica. Echipa este formata din cadre didactice ale universitatii, profesionisti in domeniul sanatatii mintale, care lucreaza in cadrul Centrului de Consiliere Psihologica, ori colaboreaza pe baza de voluntariat, si este disponibila de luni pana duminica, in intervalul orar 8,00 – 20, 00. Personalul din sanatate care doreste suport ori consiliere psihologica poate lua legatura cu specialistii universitatii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro”, se precizeaza intr-un comunicat al UMF Cluj.

Care care isi exprima dorinta de a fi consiliati psihologic, vor fi contactati pentru programarea sedintelor de consiliere in termen de maximum 12 ore, iar pentru situatii urgente, membrii echipei pot fi contactati si telefonic.

Etichete: consiliere psihologica, suport psihologic cadre medicale, consiliere personal medical, umf cluj

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

21 de organizatii civile cer transparentizarea datelor despre pandemie | Ministrul Sanatatii spune ca a pornit deja demersul

Persoanele din mediul privat care intra in legatura directa cu multi cetateni vor fi vaccinate in etapa III-a

Opt comune din judetul Vrancea nu au niciun medic de familie

In 31 de judete a fost atinsa capacitatea maxima de programare pentru urmatoarele trei saptamani

Experti internationali: Pandemia de coronavirus a expus fragilitatile OMS